• Luptătorul în închinare

Luptătorul în închinare

  • 25.00 lei


  

Descriere produs

Majoritatea crestinilor se concentreaza in inchinare pe relatie si adorare, amandoua fiind excelente si bune. Totusi, adoratia noastra si dorinta de a-L cunoaste pe Dumnezeu trebuie sa inainteze catre un nou nivel -- acela de a experimenta Voia Lui pe pamant!

Traim vremuri importante! Ceea ce Dumnezeu face si spune in ceruri trebuie sa se manifeste pe pamant. Duhul Domnului largeste aceasta chemare credinciosilor. In schimb, aceasta chemare elibereaza un sunet din ceruri care este imbratisat de oameni pe intreg pamantul. Chemarea la inchinare ne duce la un nivel mai mare al intimitatii -- si sunetul ei ne cheama la razboi.

Candva, Lucifer a condus in inchinare oastea angelica la adresa Creatorului. Apoi el a decis sa nu mai fie inchinator -- ci a dorit sa fie venerat. Razboiul inchinarii a inceput in acel moment -- si continua si astazi in Biserica, pe pamant si in ceruri. Cand ne inchinam, adorarea noastra urca la tronul Sau; si prin acest proces putem apoi sa ne implicam eficient in razboi.

Luptatori in inchinare, ridicati-va! Acum este timpul ca generatiile sa se stranga in unitate! inchinati-va, intrati cu indrazneala in Camera Tronului, fiti imbracati cu favoare si mergeti la razboi! Raspundeti chemarii! Purtati razboiul! Strangeti secerisul!

Chuck Pierce ne da o strategie in inchinare care va arunca un navod pentru strangerea natiunilor. (Mike Bickle, Director, Casa Internationala a Rugaciunii din Kansas City)

in LUPTATORUL iN iNCHINARE, ni se ofera o intelegere noua asupra relatiei minunate dintre inchinare si lupta spirituala. In zilele care ne stau in fata, trebuie sa invatam cum sa ne inaltam in primul rand in inchinare, primind putere, intelepciune si curaj, ca mai apoi sa coboram in batalie pentru a invinge portile iadului si a intemeia imparatia Sa. (Dutch Sheets, Autor, Intercessory Prayer)

Cartea aceasta va fi tiparita chiar intr-o perioada in care Trupul lui Hristos din America se va afla in razboi. Vigilenta spirituala si focalizarea la care ne cheama aceasta carte sunt absolut hotaratoare in aceasta ora. (Bob Sorge, Autor, Secrets of the Hidden Place)

Aveti in mana o arma de razboi care trebuie sa fie manuita numai de cei care se inchina. Aceasta carte iti va schimba viata -- si vei deveni un luptator in inchinare! (Tommy Tenney, autor, The God Chasers)

Ce spun clientii despre Luptătorul în închinare

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produse asemănătoare