• Lecții financiare pentru copii

Lecții financiare pentru copii

  • 20.00 lei


  

Descriere produs

„Economisesti viitor daca inveti din timp despre bani.” Este promisiunea facuta de autorul cartii „Lectii financiare pentru copii”, o carte care are ca scop familiarizarea copiilor cu „lumea” banilor: ce sunt si la ce folosesc banii; relatia dintre munca si bani; importanta economisirii; cum sa cheltuim banii ca sa ne ajunga; valoarea darniciei; alcatuirea si respectarea unui buget s.a.m.d.

Volumul este ilustrat si contine rubrici diverse prin care atentia cititorului este captivata. De asemenea, cartea include o serie de sugestii pentru activitati practice pe care copiii le pot face pentru a intelege mai bine informatiile citite.

„Recomand aceasta carte pentru ca face lectiile financiare mai atractive si mai usor de pus in practica. Copiii vor invata termeni noi, explicati pe intelesul lor, precum si moduri de a aplica in practica ceea ce invata. Florin ii cunoaste pe copii si stie sa-i captiveze. Consider cartea foarte educativa pentru ei.” (Monica Cristina Pasaila, expert contabil)

Florin Bica este redactor si autor de carti pentru copii. A fost redactor al revistei pentru copii Nota 10. Dintre cartile pentru copii publicate: Igiena orala pe intelesul copiilor (2017); Jucarie de hartie (2015); Am gasit o geanta cu bani (2015); Fineas si dinozaurii (2015); Batista, servetel (2013); Scoala Fetilor-Frumosi (2012); Eroii Bibliei (2012).

Ce spun clientii despre Lecții financiare pentru copii

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produse asemănătoare