Izvoarele credinței

  • 25.00 lei


  

Descriere produs

Istoria Bisericii Penticostale din Burzuc povestita de cei care au trait-o (1928-2015)

Cu sinceritatea si dezinvoltura unui om de la tara, folosindu-se de limbajul viu colorat al tinuturilor bihorene, autorul relateaza intamplarile care au marcat istoria Bisericii Penticostale din Burzuc, istoria unui grup de oameni deosebiti, care au infruntat, fara sa se aplece, valurile mai intotdeauna potrivnice ale istoriei.

In ciuda greutatilor si prigoanelor prin care au trecut, in timpul dictaturii regale, dar mai ales in perioada comunista, acesti oameni simpli, dispretuiti, batuti si urati fara temei, asemenea Mantuitorului lor, au preferat satisfactia suprema si slava care vine de la Dumnezeu, in locul confortului pe care-l poate oferi lumea. Astfel ca, indife­rent cine suntem, trebuie sa stim ca si ei fac parte din marea familie a poporului roman si ca eforturile si lupta lor se adauga si ele istoriei acestei natiuni.

Taria morala care s-a nascut in focul acestor dificultati si darzenia credintei lor reprezinta astazi bastioane etice in care cu greu patrunde murdaria coruptiei, cauzata de lipsa de orizont spiritual a materia­lismului generalizat.

 

Pavel Bodog s-a nascut si a trait toata viata lui in satul Burzuc. A slujit de-a lungul anilor biserica penticostala din localitate in calitate de diacon si prezbiter. Datorita implicarii sale constante in viata bisericii, incepand inca din vremea copilariei, se poate spune, fara teama de a gresi, ca fratele Pavel s-a aflat in mijlocul evenimentelor pe care le relateaza, mai ales pentru ca este fiul fratelui Teodor Bodog, primul pastor al bisericii a carei istorie face obiectul scrierii sale.

Casatorit cu Florica, este tata a trei copii, doi baieti si o fata.

Ce spun clientii despre Izvoarele credinței

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie

Produse asemănătoare