• Îngeri la Pincher Creek

Îngeri la Pincher Creek

  • Produs #000795
  • Disponibilitate: În Stoc
  • Numar pagini: 206
  • 18.00 lei


  

Descriere produs

Ingeri la Pincher Creek si alte 31 de povestiri adevarate despre grija providentiala a lui Dumnezeu in zilele noastre.

O evanghelista cu literatura este avertizata sa nu mearga la ultima casa din localitate, unde locuiesc niste oameni rai si cainele lor fioros. O familie de misionari este atacata de zeci de indigeni. Trei criminali stau la panda pentru a ucide un pastor care le prezinta oamenilor Evanghelia. O batrana nu are pe nimeni care sa-i aduca lemne de foc in casuta ei din friguroasa Alaska. Un bosiman din Kalahari primeste in vis indemnul de a porni la drum pentru a-i gasi pe oamenii care au „Cartea”. Un sef de trib din Noua Guinee are parte de trei vise care il uimesc si il pun in fata unei decizii. Un pusti trebuie sa aleaga intre a merge in colportaj si a munci pentru a castiga banii necesari pentru taxele scolare. Un capitan de vas se trezeste brusc cu capul strapuns de o sulita.
Acestea sunt doar cateva dintre situatiile pe muchie de cutit care fac subiectul povestirilor care ii poarta pe cititori din Papua-Noua Guinee pana in Columbia, din Africa de Sud pana in Statele Unite ale Americii si din Alaska pana in Suedia. Raspunsurile si solutiile lui Dumnezeu, in fiecare caz, ii vor uimi pe cititori si ii vor ajuta sa isi consolideze increderea in El, in Dumnezeul care poate sa mute si muntii pentru cel care are credinta cat un bob de mustar.
Mabel Tupper si-a petrecut viata invatandu-i pe copii sa citeasca si sa scrie. I-a placut de asemenea sa-i invete si despre Dumnezeu. Dupa ce s-a pensionat, si-a dedicat timpul realizarii antologiei Ingeri la Pincher Creek. A trecut la odihna la trei ani dupa aparitia acestui volum. 
Am crescut in casa unor oameni care apartineau unei alte confesiuni crestine si, chiar daca credeam pe deplin in povestirile din Biblie despre ingerii care s-au aratat oamenilor, am presupus ca minunile povestite in Biblie au fost specifice perioadei respective si ca Dumnezeu nu mai intervine direct in viata noastra, in modul acesta. Intamplarea de la Pincher Creek... mi-a aratat ca Dumnezeu lucreaza cu adevarat in lumea de astazi, ca si in lumea de atunci, si m-a determinat sa incep sa caut relatari despre mana providentiala a lui Dumnezeu, asa cum se descopera ea in viata oamenilor din zilele noastre.
Mabel Tupper

Ce spun clientii despre Îngeri la Pincher Creek

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produse asemănătoare