• Fii credincios

Fii credincios

  • 25.00 lei


  

Descriere produs

Intr-o epoca marcata de progresul tehnologic, cu un ritm de viata tot mai rapid, cu fast-food, telefoane mobile ultra-performante cu care poti accesa internetul sau contul de la banca de oriunde, poate ne vine greu sa intelegem ca Dumnezeu nu este incantat de incercarile noastre firave de a gasi scurtaturi in viata spirituala. 

In acest studiu al Epistolelor pastorale – 1 si 2 Timotei si Tit, impreuna cu Epistola catre Filimon – Warren Wiersbe ilustreaza faptul ca lucrarea pentru Imparatia lui Dumnezeu cere tenacitate, rugaciune neincetata si armura de protectie pe care numai Dumnezeu o poate oferi. In acest comentariu veti intelege pericolul iminent pe care il reprezinta invatatorii mincinosi si, in consecinta, veti intelege nevoia coplesitoare de a avea pastori si slujitori integri – oameni care predica, implinesc si inainteaza in Cuvantul lui Dumnezeu. Prin explicarea felului in care ar trebui sa functioneze o biserica sanatoasa, Wiersbe foloseste cuvintele lui Pavel pentru a incuraja biserica zilelor noastre sa persevereze si sa fie credincioasa Domnului.

Warren W. Wiersbe este un invatator al Bibliei de reputatie internationala si a fost pastor al Bisericii Moody din Chicago. Timp de zece ani a lucrat in cadrul programului de radio Back to the Bible (Inapoi la Biblie), mai intai ca invatator si apoi ca director general. De asemenea, Wiersbe a scris mai mult de 160 de carti, inclusiv bine-cunoscuta serie „FII“ de comentarii biblice, care s-a vandut in peste patru milioane de exemplare. Impreuna cu sotia sa, Betty, locuieste in Lincoln, Nebraska.

Cuprins:
Imaginea de ansamblu: O introducere la Fii credincios, de Ken Baugh
Cuvant inainte al autorului 
1. Ramai la datorie (1 Timotei 1)
2. Slujire - sau spectacol de circ? (1 Timotei 2)
3. Urmează-ţi liderii (1 Timotei 3)
4. Cum sa fii un om al lui Dumnezeu (1 Timotei 4)
5. Ordine in biserica! (1 Timotei 5)
6. Ordine de la comandamentul general (1 Timotei 6)
7. Omul nostru din Creta (Tit 1)
8. Cum sa ai o biserica sanatoasa (Tit 2)
9. Crestini curajosi (2 Timotei 1)
10. Intelegand imaginea (2 Timotei 2)
11. Ce este de facut inainte de final (2 Timotei 3)
12. Ultimele cuvinte (2 Timotei 4)
13 O poveste despre doua orase (Filimon1-25)

Ce spun clientii despre Fii credincios

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produse asemănătoare