• Dragoste, acceptare si iertare

Dragoste, acceptare si iertare

  • 22.00 lei


  

Descriere produs

Biserica se afla in mijlocul unei lumi care sufera, plina de oameni raniti, loviti, zdrobiti, care au nevoie de eliberare si vindecare. De ce, totusi, rezultatele sunt insuficiente si un numar prea mic de oameni gasesc eliberarea si vindecarea in biserica? Jerry Cook incearca sa raspunda acestei intrebari pe baza Scripturii si a experientei sale de decenii ca pastor. Cand a inteles ca biserica trebuie sa aiba un concept clar, solid si biblic despre lucrarea ei si cand a inceput sa-l aplice cu consecventa, rezultatele au fost spectaculoase, de la 23 de membri, biserica a depasit 4.500. Dar numarul acesta nu reprezinta doar o data statistica, un motiv de mandrie sau un criteriu al succesului lucrarii unei biserici, ci inseamna un numar imens de oameni care au putut deveni intregi, asa cum ii doreste Dumnezeu.

Temelia lucrarii bisericii pleaca de la conceptul biblic despre biserica, Trupul lui Cristos pe pamant. Biserica este forta care lucreaza in lume, nu ogorul unde se desfasoara toata lucrarea ei. Teza de baza a acestei carti este: oamenii rascumparati, plini de Duhul Sfant, merg in lume ca sa implineasca nevoile oamenilor in Numele lui Isus. Pentru a ajunge la aceasta intelegere despre scopul si lucrarea bisericii, este necesar ca biserica sa cunoasca bine rolul pastorului, al membrilor, imperativul crearii unei atmosfere bazate pe dragoste, acceptare si iertare. Biserica pregateste oameni pentru slujirea lumii si dezvolta un mediu propice primirii lor in comunitatea crestina. Cartea este atat biblica, aspect absolut esential, cat si practica. Dorinta si rugaciunea noastra este ca ea sa ajute biserica in implinirea rolului ei crucial in lumea noastra tot mai confuza si mai plina de oameni zdrobiti.


Despre autori:


Jerry Cook a devenit in 1965 pastorul principal al bisericii East Hill din Gresham, statul Oregon, (in zona metropolitana a Portlandului). Perspectiva lui despre rolul bisericii in lume a ajutat biserica sa creasca de la o mana de oameni la peste 4.500 de participanti la serviciile religioase. Biserica East Hill continua sa creasca si sa fie influenta. Dupa 19 ani la biserica East Hill, familia Cook s-a mutat la Kirkland, statul Washington (in zona orasului Seattle), unde Jerry a fost pastor asociat la biserica Eastside Foursquare. Jerry a absolvit Seattle Pacific University (BA) si Fuller Theological Seminary (M. Div.). De asemenea, are titlurile de Doctor of Divinity de la Life Pacific College din Los Angeles, statul California si de la Pacific Life College in Canada. El si sotia lui, Barbara, au primit Medallion Award de la Seattle Pacific University ca recunoastere a succeselor lor. Il poti contacta pe Jerry la www.jerrycook.org.


Stanley C. Baldwin este autor si predicator din zona Pacific Northwest. A fost editor de carti si reviste, a scris singur si a colaborat cu altii la scrierea a peste 20 de carti, dintre care patru titluri au avut vanzari de peste 250.000 de exemplare: The Kink and I (Kink si eu), Your Money Matters (Banii tai conteaza), What Did Jesus Say About That? (Ce a spus Isus despre acest lucru?) si Love, Acceptance and Forgiveness (Dragoste, acceptare si iertare). Cartile lui Stanley au fost traduse in 11 limbi si a tinut conferinte in Nigeria, India, Japonia, Singapore, Taiwan, Filipine si Australia.

Ce spun clientii despre Dragoste, acceptare si iertare

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie

Produse asemănătoare