• Deasupra legăturilor de sânge

Deasupra legăturilor de sânge

  • 29.00 lei


  

Descriere produs

Christy nu si-ar fi inchipuit niciodata ca o carte furata, scrisa de Hemingway, apartinand primei editii, avea sa ii conduca pasii inapoi spre sora ei, pe care o parasise cu cincisprezece ani in urma. Insa, cand evenimentele incep sa se succeada, se trezeste la usa ei, temandu-se pentru propria-i viata. 
Dupa o revedere dulce-amaruie, vor crede ca unele rani nu mai pot fi vindecate sau ca intre ele exista o legatura mai puternica decat cea de sange? 

C.J. Darlington este castigatoarea premiului acordat in 2008 in cadrul concursului Operation First Novel, atribuit de asociatia Jerry B. Jenkins Christian Guild, pentru romanul "Deasupra legaturilor de singe", pe care a inceput sa-l scrie pe cind avea cincisprezece ani. A lucrat in domeniul vanzarii cartilor de anticariat mai bine de zece ani, urmarind indeaproape magazinele de specialitate, inainte sa-si infiinteze propriul magazin de carti online. De asemenea, a pus bazele unui site destinat divertismentului crestin, numit www.TitleTrakkcom. Pute-ti afla mai multe despre ea pe site-ul www.cjdarlington.com.

Ce spun clientii despre Deasupra legăturilor de sânge

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produse asemănătoare