• De ce sunt creștin

De ce sunt creștin

  • Produs #0001036
  • Autor: Norman L. Geisler & Paul K. Hoffman - vezi toate publicatiile
  • Disponibilitate: În Stoc
  • Numar pagini: 504
  • 60.00 lei


  

Descriere produs

De ce sunt crestin ofera raspunsuri convingatoare care ii vor ajuta pe crestini sa se elibereze de indoieli, iar pe cei necredinciosi ii vor ajuta sa indeparteze piedicile din calea credintei. Pornind de la teme cum sunt relativismul moral si cognoscibilitatea adevarului, cartea inainteaza spre intrebari despre credinta in Dumnezeu, plauzibilitatea Bibliei si identitatea lui Isus ca Mesia, Fiul lui Dumnezeu. Ea se incheie cu trei capitole care vorbesc despre ce inseamna sa iti iei angajamentul de a-L urma pe Cristos.

POATE CINEVA dovedi cu adevarat existenta lui Dumnezeu?
NU ESTE o naivitate sa crezi in minuni?
NU DOVEDESTE evolutionismul ca povestea biblica a creatiei este falsa?
DACA DUMNEZEU este atat de puternic si bun, de ce exista atata suferinta in lume?
Acestea sunt intrebari de importanta cruciala cu care se framanta multi crestini. Sunt si genul de intrebari pe care le pun cei sceptici in privinta credintei.
De ce sunt crestin ofera raspunsuri convingatoare care ii vor ajuta pe crestini sa se elibereze de indoieli, iar pe cei necredinciosi ii vor ajuta sa indeparteze piedicile din calea credintei. Pornind de la teme cum sunt relativismul moral si cognoscibilitatea adevarului, cartea inainteaza spre intrebari despre credinta in Dumnezeu, plauzibilitatea Bibliei si identitatea lui Isus ca Mesia, Fiul lui Dumnezeu. Ea se incheie cu trei capitole care vorbesc despre ce inseamna sa iti iei angajamentul de a L urma pe Cristos.
Cativa dintre ganditorii crestini de frunte ai zilelor noastre prezinta argumente clare si convingatoare in De ce sunt crestin.
Autorii textelor din volumul de fata sunt specialisti care depun aici marturie in favoarea credintei crestine. Printre ei se numara un astronom, un inginer mecanic, trei avocati, un istoric al religiilor, un filozof, un fost ateu, un fost sceptic si un evreu crestin. Ei prezinta dovezi in sprijinul convingerilor lor cu scopul de a inlatura piedicile obisnuite ce stau in calea credintei. Dar, mai mult decat atat, ei povestesc in ce fel viata lor a fost schimbata de intalnirea cu autorul Adevarului.
NORMAN L. GEISLER (Ph.D., Loyola University of Chicago) este presedinte al Seminarului Southern Evangelical Seminary. A publicat nenumarate articole in reviste academice de specialitate si este autorul a peste cincizeci de carti, printre care Baker Encyclopedia of Christian Apologetics.
PAUL K. HOFFMAN (Doctor in stiinte juridice la University of California din San Francisco) a fost avocat pledant timp de douazeci de ani. A publicat articole in diverse periodice.

Ce spun clientii despre De ce sunt creștin

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produse asemănătoare