• Darwin şi darwinismul

Darwin şi darwinismul

  • 20.00 lei


  

Descriere produs

In 1859 Charles Robert Darwin a publicat lucrarea On the Origin of Species (Originea speciilor), o carte care inca de la aparitie a avut un impact profund asupra lumii apusene. De ce a avut parte de atata notorietate cartea respectiva si ideile propagate de ea? Raspunsul nu poate fi altul decat acela ca publicul din Marea Britanie era dispus sa accepte o alternativa la relatarea biblica despre creatie. In lucrarea de fata, Ian McNaughton si Paul Taylor analizeaza ideile religioase ale lui Charles Darwin, le plaseaza in contextul educatiei si al familiei sale si examineaza afirmatiile sale evolutioniste in lumina Bibliei, care ne pune inainte o perspectiva fidela credintei in Dumnezeu.

Fie ca Dumnezeu sa le binecuvanteze eforturile menite sa arate [tuturor] celor care vor citi aceasta carte ca intr-adevar Cuvantul lui Dumnezeu este caracterizat de acuratete si de autoritate in societatea noastra contemporana. (Ken Ham, presedinte, Answers in Genesis/Muzeul Creatiei, SUA)

Aceasta excelenta carte explica faptul ca evolutia teista nu reprezinta o armonizare intre stiinta si Biblie, ci mai degraba o unire paguboasa intre umanism si Biblie. (Stuart Burgess, profesor de Design si Natura, Marea Britanie, si autor al cartii Hallmarks of Design)

 In aceasta carte, Paul Taylor si Ian McNaughton prezinta modul in care filosofia evolutionista a schimbat conceptia stiintifica si paradigma secolelor al XIX-lea si al XX-lea. De asemenea, ei arata indepartarea de temeliile solide ale inaintasilor lui Darwin, care au fost puternic influentati de unitarianism, indepartare ilustrata mai apoi in viata lui Darwin, prin respingerea increderii in autoritatea Cuvantului lui Dumnezeu. Gandirea evolutionista a dat nastere necredintei, si doar printr-o intoarcere la perspectiva biblica asupra creatiei putem intelege din nou in mod corect mesajul Scripturilor si invatatura despre cadere si rascumparare. (Andy McIntosh DSc, FIMA, CMath, FEI, CEng, FInstP, MIGEM, FRAeS, Profesor de termodinamica si al teoriei combustiei, Universitatea din Leeds si autor al cartii Genesis for Today)

Multumesc lui Dumnezeu pentru sustinatorii AIG (Answers in Genesis) si pentru pozitia lor consecventa fata de argumentatiile haotice tot mai sporite ale nascocitorilor darwinismului. (Ray Comfort, CEO al Living Waters Ministries, California, si autor al cartii The Way of the Master)

Pentru standul tot mai mare de literatura care da in vileag erorile din teoria evolutiei lui Darwin, aceasta carte accesibila si de mici dimensiuni reprezinta o contributie valoroasa. Critica directa si convingatoare a darwinismului, impreuna cu perspectivele neglijente sustinute de unii crestini pe care acesta le-a generat, este tesuta intr-o alternativa bazata pe autoritatea Bibliei, caracterizata de o logica profunda si care nu intra in conflict cu stiinta buna. (Brian H. Edwards, autor, vorbitor si fost presedinte al Fellowship of Independent Evangelical Churches)

In vreme ce domnii Dawkins, Hitchins si Harris castiga milioane prin vanzarea unor publicatii impregnate de inversunare, cartea Darwin si darwinismul prezinta adevarul pe intelesul tuturor, la un pret modic. )Todd Friel, prezentator la Wretched Radio (www.wretchedradio.com) DESPRE AUTORI)

Paul Taylor este lector principal la Answers in Genesis (Marea Britanie). El a predat timp de saptesprezece ani stiinta si detine un master in educatie stiintifica. Este autor al lucrarilor The Six Days of Genesis, Truth, Lies and Science Education si In the Beginning. Paul este casatorit si are cinci copii.

Ian McNaughton detine functia de presedinte la Answers in Genesis (Marea Britanie/Europa). A obtinut diplome in teologie si in teologie istorica, iar in prezent este pastor al bisericii West Worth Evangelical, Marea Britanie. El si sotia lui au impreuna un copil.

Ce spun clientii despre Darwin şi darwinismul

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produse asemănătoare