Cei 7 ani. Cele 7 principii de leadearship

  • 25.00 lei


  

Descriere produs

Leadershipul nu se naste, se invata. Trebuie doar sa traiesti. Si sa evaluezi. A trai... Cat de banal suna acest verb. Toata lumea traieste, nu-i asa? De la cel care se plange mai tot timpul de tot ce-l inconjoara, pana la cel care este mereu mai bine. Impreuna cu toti aceia care au cumplită nevoie sa li se atate ca se poate. Aici si acum. Dar pentru a invata leadershipul este nevoie sa traiesti altfel. Adica sa vrei sa traiesti. In timp ce majoritatea isi accepta viata, doar putini si-o conduc.

A-ti conduce viata inseamna trei lucruri simple:
1. Sa visezi
2. Sa decizi
3. Sa te disciplinezi

Din cuprinsul cărţii:
Cuvant inainte
Filosofia 2GETHER
Anticiparea: Creeaza asteptari
Echiparea: Creeaza echipa
Semnificatia: Creeaza puncte de referinta
Asocierea: Creeaza pur si simplu
Asumarea: Creeaza istorie
Resetarea: Creeaza timp
Dezvoltarea: Fii recreat
In loc de incheiere 

Nu m-am considerat niciodata superior, dimpotriva. Dar am ales sa traiesc, si am descoperit apoi ca imi place. Fa si tu la fel. Traieste-ti visul! Pentru ca mai presus de toate, esti facut pentru excelenta. Indiferent ce start ai avut in viata, succesul este pe urmele tale. Doar asuma-ti viata si scoate aur din mina ta. Nu va fi usor. S-ar putea sa-ti ia 7 ani, sau 32 sau… Dar vor fi ani luati cu folos. Ani pe care tu alegi sa ii cheltui. Asta este mai important ca orice.

Rugaciunea mea, astazi, este sa crezi ca poti! Ia seama: mintea este cea mai puternica unealta care ti-a fost data in viata aceasta. Foloseste-o, si ea iti va spune pentru ce traiesti. Pentru ca deasupra ta este un Creator Excelent. Gandeste-te o clipa doar: tot ce ai, ai primit. Acesta este darul Lui pentru tine. Ceea ce faci cu ce ai primit este darul tau pentru El.

Ce spun clientii despre Cei 7 ani. Cele 7 principii de leadearship

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produse asemănătoare