• Căminul regăsit al iubirii - Seria Învăluiți de iubire, vol. 8

Căminul regăsit al iubirii - Seria Învăluiți de iubire, vol. 8

  • 23.00 lei


  

Descriere produs

Mutarea Belindei Davis la Boston a fost punctul de inceput al unei vieti pe care niciodata nu si-a inchipuit s-o aiba in Vest. Pana si bogatia, prilejurile de a citi si de a calatori au lasat-o goala pe dinauntru. Dandu-si seama ca acordase credintei ultimul loc, II invita inca o data pe Dumnezeu sa ocupe locul de cinste in viata ei.

Acum insa se confrunta cu noi decizii care se dovedesc a fi mai grele decat cele de dinainte. Impartita intre doua stiluri de viata diferite, unul plin de oportunitati incantatoare, in Est, si celalalt reprezentat de indragita casa de la tara in care a crescut, Belinda opteaza pentru principiile moatenite de la parinti: credinta, dragostea si familia. Si apoi persoana pe care nu s-a asteptat s-o mai vada vreodata se intoarce...

Mostenirea autoarei JANETTE OKE a ajuns dincolo de zecile de romane pe care le-a scris sau dincolo de Premiul Christy, de Medalionul de Aur si alte distinctii pe care le-a castigat, sau chiar dincolo de tendintele editoriale influentate de succesul sau scriitoricesc. Este cel mai bine reprezentata de miile de scrisori primite de la cititori din intreaga lume, ale caror inimi si minti au fost atinse in mod deosebit de povestirile sale. Totul a inceput de la povestirea "Invaluiti de iubire" care a deschis seria sa de volume cu doua decenii in urma.

Ce spun clientii despre Căminul regăsit al iubirii - Seria Învăluiți de iubire, vol. 8

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produse asemănătoare