• Ascultarea vocii lui Dumnezeu astăzi

Ascultarea vocii lui Dumnezeu astăzi

  • 30.00 lei


  

Descriere produs

Dumnezeu tanjeste sa aiba o relatie mai profunda si mai intima cu tine. Cand ne rugam, El asculta. Dar asculti tu raspunsul pe care ti-l da? Ar trebui. A-L auzi pe Dumnezeu este un privilegiu si o bucurie, disponibile pentru fiecare copil al Lui.

Ce inseamna sa Il asculti pe Dumnezeu? Cum deosebim vocea Lui?

James Goll impartaseste principii biblice despre rugaciune si iti demonstreaza cum poti trai avand o inima care asteapta sa Il auda pe Dumnezeu. Continand instrumente practice si intamplari din viata cotidiana, cartea de fata te va echipa si te va inspira:

  • sa te apropii mai mult de Dumnezeu
  • sa crezi ca vrea sa Iti vorbeasca
  • sa Ii recunosti glasul
  • sa depasesti obstacolele care te impiedica sa Il auzi
  • sa nu te lasi indus in eroare de cuvinte care nu sunt ale Lui

Te poti inscrie azi in Scoala Duhului Sfant, si vei avea cursuri in fiecare zi!

„Volumul simplu, biblic si practic iti va revolutiona umblarea cu Dumnezeu.”  (SID ROTH, prezentatorul emisiunii E supranatural!)

„Vei invata din cartea lui James si vei fi binecuvantat prin ea.” ( DR. RANDY CLARK, supervizor al Apostolic Network of Global Awakening, si autor al The Healing Breaktrough)

„Daca vrei sa fii mai sigur ca Dumnezeu iti vorbeste, volumul te va ajuta, oferindu-i inimii tale un plus de incredere.” ( JENNIFER LECLAIRE, editor senior al revistei Charisma Magazine, autoare a The Making of a Prophet si directoare a Awakening House of Prayer)


Dr. James W. Goll e presedintele Encounters Network, director international al Prayer Storm si fondatorul God Encounters Training. Autor a peste 30 de carti, James a impartasit dragostea lui Isus in mai mult de 50 de tari, vorbind despre puterea mijlocirii, despre lucrarea profetica si despre viata in Duhul Sfant. Traieste in Franklin, Tennessee.

Ce spun clientii despre Ascultarea vocii lui Dumnezeu astăzi

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produse asemănătoare