• Alergarea după găsca sălbatică

Alergarea după găsca sălbatică

  • 19.00 lei


  

Descriere produs

"ALERGAREA DUPA GASCA SALBATICA. Redescopera aventura cautarii lui Dumnezeu" -- Mark Batterson.
De cele mai multe ori, cei mai multi dintre noi nu avem habar incotro ne indreptam. Perfect.

Crestinii celti aveau un nume pentru Duhul Sfant -- An Geadh-Glas, sau "Gasca Salbatica". Numele acesta sugereaza ideea de taina. La fel ca si o gasca salbatica, Duhul lui Dumnezeu nu poate fi urmarit sau domesticit. O aura de primejdie, un iz de neprevazut Il inconjoara. Cu toate insa ca denumirea poate parea profanatoare, nu gasesc o alta mai potrivita pentru a descrie ceea ce inseamna sa urmezi in viata pe Duhul. Or fi stiut ei ceva, crestinii celti... De cele mai multe ori, cei mai multi dintre noi nu avem habar incotro ne indreptam. Si cand ne dam seama de asta, nu ne simtim deloc confortabil. Insa aceasta incertitudine circumstantiala mai poate fi denumita si altfel: Aventura.

Mark Batterson este pastorul Bisericii National Community din Washington D.C., recunoscuta ca fiind una dintre cele mai inovatoare biserici din Statele Unite. Mark este autorul cartii "Intr-o groapa cu un leu intr-o zi cu ninsoare" si un blogger foarte citit.

"Cartea lui Mark Batterson, 'Alergarea dupa Gasca Salbatica', dinamiteaza crestinismul anemic travestit in crestinism autentic,
impulsionandu-ne intr-un mod cuceritor inspre ceea ce ar putea sa se intample daca I-am ingadui Duhului Sfant sa fie tot ce poate El fi in viata noastra. Citeste-o si lasa-te antrenat de lectura ei spre lucruri marete!"
-- Louie Giglio, Passion Conferences, orator si autor al cartilor "How Great Is Our God", "Indescribable" si "I Am Not but I Know I AM"

''Alergarea dupa Gasca Salbatica' redefineste cuvantul aventura, oferindu-ne fiecaruia libertatea de a descoperi ca termenul de
credinta poate fi substituit prin acela de risc."
-- Leonard Sweet, Drew University, George Fox University,

''Mark Batterson este un tip pragmatic si discret -- pentru mine insa mesajul sau constituie mereu un imbold spre noi progrese si transformare interioara. Il urmez ca pe un lider, il admir ca pe un inovator si il iubesc ca pe un prieten. Mark a devenit una dintre cele mai influente voci ale acestei generatii. Odata patrunsi de mesajul sau, viata celor ce-l asculta vorbind sau ii citesc cartile nu mai ramane cum a fost inainte."
-- Craig Groeschel, pastor, Lifechurch.tv, autorul cartii "Pana la capat"

Ce spun clientii despre Alergarea după găsca sălbatică

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produse asemănătoare