• Voi cânta doar despre Isus

Voi cânta doar despre Isus

  • 25.00 lei


  

Descriere produs

Ne bucuram sa putem oferi cititorilor romani aceasta carte. Suntem convinsi ca dincolo de lectura de sine, istorisirile despre compunerea a 101 imnuri clasice crestine vor constitui surse motivationale pentru apropierea de Domnul si pentru implicarea in slujirea crestina cu mai multa pasiune. Voi canta doar despre Isus este primul volum din aceasta serie de carti despre compunerea catarilor crestine. Nadajduim sa aducem la viata multe alte istorisiri uitate despre oameni si cantari din trecut si din istoria recenta a Bisericii deopotriva, atat din medii diferite de al nostru, cat si din spatiul spiritual romanesc. (Vasile Gabrian)

In volumul de fata ne propunem sa punem la dispozitia credinciosilor evanghelicilor (si nu numai) din Romania relatarea a 101 istorisiri care stau la baza celor mai cunoscute imnuri care se canta in bisericile noastre. Multumindu-I Domnului pentru oamenii haruiti care au compus aceste imnuri in momente de mari incercari, ne rugaam ca aceasta carte sa devina o binecuvantare pentru toti cei ce o vor citi. (Bebe Ciausu)

BEBE CIAUSU este absolvent al Facultatii de Teologie si al programului de Masterat in Teologie din cadrul Universitatii “Emanuel” din Oradea, iar in prezent este doctorand la Central Baptist Theological Seminary din Minneapolis, SUA. Este autorul mai multor carti, printre care Chemare la caracter in vremuri de compromis (2007), Romanta rascumpararii (2009) si Domnia lui Cristos in viata credinciosului (2010).

BIANCA CIAUSU este absolventa a Facultatii de Muzica Bisericeasca din cadrul Universitatii “Emanuel” din Oradea si a Facultatii de Muzica din cadrul Universitatii de stat din Oradea, iar in prezent este profesoara de muzica. Sunt casatoriti din anul 2002 si fac echipa in slujirea la care i-a chemat Dumnezeu in Biserica Baptista “Harul” din Ineu, Arad.

Ce spun clientii despre Voi cânta doar despre Isus

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produse asemănătoare