• Viaţa pe care ţi-ai dorit-o dintotdeauna - ediţia a II-a

Viaţa pe care ţi-ai dorit-o dintotdeauna - ediţia a II-a

  • 35.00 lei


  

Descriere produs

Ce inseamna de fapt, viata spirituala?

Ce te impiedica sa traiesti viata pe care ti-ai dorit-o dintotdeauna? Ce poti face pentru a o dobandi? Daca te-ai saturat de monotonia vietii tale spirituale si presupui, pe buna dreptate, ca a fi crestin inseamna mult mai mult decat ai experimentat tu pana acum, cartea lui John Ortberg este un indicator spre viata din abundenta, o viata transformata, plina de vigoare spirituala, pe care poti sa o ai chiar de-acum.

Viata pe care ti-ai dorit-o dintotdeauna ofera o perspectiva moderna asupra disciplinelor spirituale de la inceputurile crestinismului. Si nu doar atat; este o carte despre lucrurile pe care ar trebui sa le faci ca un bun crestin. Este un fel de harta catre adevarata transformare, pentru ca incepe nu cu noi insine, ci cu Cel care este tinta calatoriei noastre – Isus Cristos.

Presarata cu umor si anecdote, Viata pe care ti-ai dorit-o dintotdeauna este o incurajare si o provocare la o viata ce merita traita. Este despre trairea vietii cotidiene intr-un mod plin semnificatie, speranta, bucurie si apropiere de Cristos.

Ce spun clientii despre Viaţa pe care ţi-ai dorit-o dintotdeauna - ediţia a II-a

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produse asemănătoare