• Vânt proaspăt, foc proaspăt

Vânt proaspăt, foc proaspăt

  • 25.00 lei


  

Descriere produs

În 1972, scânteia bisericii Brooklyn Tabernacle era aproape stinsă. Dar Duhul Sfânt a aprins apoi un foc care nu a mai putut fi potolit. Pastorul Jim Cymbala ne împărtăşeşte lecţiile pe care le-a învăţat el când Duhul Sfânt i-a aprins inima şi a început să lucreze în mijlocul bisericii. Naraţiunea uluitoare va aprinde focul în inima ta ca să tânjeşti după îndurarea, puterea şi dragostea lui Dumnezeu aşa cum nu le-ai mai simţit niciodată.

Jim Cymbala păstoreşte biserica Brooklyn Tabernacle de peste 40 de ani. În tot acest timp, biserica a crescut de la douăzeci de membri la mai mult de şase mii de membri. Jim locuieşte în New York City, împreună cu soţia lui, Carol, care dirijează corul Brooklyn Tabernacle, premiat cu premiul Grammy.

Dean Merrill este autor şi coautor a peste 20 de cărţi. Este vicepreşedinte şi editor la International Bible Society din Colorado Springs, unde locuieşte împreună cu familia sa. Printre titlurile la care a lucrat se numără În faţa potrivnicilor mei şi Sinners in the Hands of an Angry Church.

Ce spun clientii despre Vânt proaspăt, foc proaspăt

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie

Produse asemănătoare