Vâltoarea minții

0 opinii / Scrie o opinie

  • Pret: 45,00 lei

  • Cod produs: 010081
  • Stoc: Stoc limitat
  • Autor:  Daniel J. Siegel
Adaugă la favorite
Descriere

„Un ghid atat de necesar despre pericolele – si promisiunile! – adolescentei, Valtoarea mintii abunda in sfaturi practice pentru dobandirea fericirii si a succesului in aceasta perioada a vietii. O carte care trebuie citita de toti cei care traiesc alaturi de adolescenti”. (Dr. Christine Carter, autoarea cartii Raising Happiness si directoarea Greater Good Parents din cadrul Centrului Good Science, Universitatea din California, Berkeley)

„Siegel ne ofera o analiza proaspata si profunda a adolescentei, din perspectiva sa in calitate de specialist in functionarea creierului. Cartea releva si faptul ca autorul este un parinte atent, un ghid plin de compasiune si un scriitor foarte talentat. Recomand calduros Valtoarea mintii adolescentilor si celor in a caror responsabilitate se afla”. (Dr. Mary Pipher, autoarea cartilor Reviving Ophelia: Saving the Selves of Adolescent Girls si The Green Boat: Reviving Ourselves in Our Capsized Culture)

„Valtoarea mintii recunoaste puterea, curajul si creativitatea urmatoarei generatii a celor care vor schimba lumea, invitandu-ne intr-o calatorie contemplativa si practica de traire intensa, in adolescenta si dincolo de ea. Este o lectura esentiala pentru toti cei care vor sa creeze o lume mai buna pentru ei insisi si pentru ceilalti”. (Craig Kielburger, cofondator al organizatiilor: Me to We si Free The Children)

„Valtoarea mintii este o carte revelatoare si impresionanta, un dar minunat pentru noi toti – adolescenti, parinti de adolescenti si oricine doreste sa traiasca o viata implinita si intensa pe aceasta planeta. Daniel Siegel demonstreaza cum presupusele dezavantaje ale anilor adolescentei au, de asemenea, avantajele lor. Lectiile de viata care ii asteapta pe adolescenti sunt lectii din care putem invata cu totii, indiferent de varsta. Adolescentii si parintii lor vor beneficia enorm din lectura acestei carti, separat sau impreuna”. (Daniel Goleman, autor al cartii Inteligenta emotionala)

„Dr. Siegel descrie, pe buna dreptate, anii adolescentei drept cea mai intensa perioada a vietii pentru activarea curajului, a determinarii si a creativitatii. Prin stilul sau caracteristic de expunere, intim si plin de compasiune, acesta ilustreaza modul in care putem deveni cu totii mai constienti, mai empatici si mai intelegatori fata de adolescenti si fata de noi insine. Ca vizionar si deschizator de drumuri, Siegel stie ca, daca tratam adolescentii cu respectul si cu intelegerea cuvenita, acestia vor avea toate sansele de a-si atinge cel mai inalt potential”. (Laura S. Kastner, profesor de psihiatrie clinica si de stiinte comportamentale in cadrul Universitatii din Washington si autor al cartii Wise-Minded Parenting: 7 essentials for Raising Successful Tweens + Teens)

Număr de pagini: 316

Mai mult
Produse asemănătoare