• Ucenicii se fac, nu se nasc

Ucenicii se fac, nu se nasc

  • 30.00 lei


  

Descriere produs

Multe din activitatile frenetice si frustrante ale bisericii contemporane sunt lipsite de relevanta si implinire. Programele urmaresc sa ofere un spectacol, nu invatatura. Laicii sunt dezamagiti, ei ar vrea hrana vesnica. C. S. Lewis a spus odata: "Tot ce nu e vesnic ramane vesnic demodat."

Ucenicii se fac, nu se nasc nu este o colectie de dogme seci, ci este o carte predominant practica, cu un mesaj incitant. Autorul pune degetul pe rana. Walter Henrichsen nu este doar un teoretician; lucrand mult timp cu Navigatorii (o organizatie dedicata lucrarii de formare de ucenici), el a cercetat Scripturile si a dovedit efectiv rezultatele studiului si experientei lui. Cartea este un abecedar al uceniciei, recomandata celui ce vrea sa calce pe urmele lui Hristos si sa efectueze o lucrare de multiplicare. Aceste pagini raspund unei nevoi urgente a generatiei noastre, cand batalia se da pentru castigarea mintilor si inimii oamenilor.

Isus a zis: "...orice ucenic desavarsit va fi ca invatatorul lui" (Luca 6:40). Aceasta carte te invita sa iei jugul Lui asupra ta si sa inveti de la El.

Prof. Howard G. Hendricks. Dallas Theological Seminary

Cuprins:

Cuvant inainte

1. Omul de care se foloseste Dumnezeu

2. Isus ca Domn

3. Pretul uceniciei

4. Adevarata imagine a lui Dumnezeu si a omului

5. Evanghelizarea si ucenicul

6. Alegerea unui viitor ucenic

7. Crestere supravegheata

8. Impartaseste-i elemetele de baza

9. Convingere si perspectiva

10. Daruri si chemare

11. Multiplica-ti eforturile

12. Alegerea unui obiectiv pentru viata

Ce spun clientii despre Ucenicii se fac, nu se nasc

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produse asemănătoare