• Transfuzia Bisericii

Transfuzia Bisericii

  • 30.00 lei


  

Descriere produs

Crestinii evanghelici contemporani au un impact redus sau inexistent in comunitatile in care traiesc. Biserica axata pe slujba duminicala esueaza sa produca ucenici maturi ai lui Hristos care sa faca alti ucenici.

Cartea aceasta reafirma principiile hristice pe care era fundamentata viata Bisericii primare si prezinta exemple contemporane de biserici evanghelice ai caror membri au fost revitalizati si reorientati inspre facerea de ucenici maturi ai lui Hristos care traiesc ca misionari in comunitatile lor.
Pentru a produce din nou ucenici maturi care il urmeaza pe Hristos si nu doar consumatori de duminica, conducerea bisericilor evanghelice va trebui sa-si reinsuseasca ADN-ul ascultarii neconditionate a vocii Stapanului, al jertfirii de sine si al preocuparii passionate pentru sufletele pierdute. Pentru ca biserica evanghelica a zilelor noastre sa nu devina un monument lipsit de viata, e nevoie de o transfuzie a sangelui care circula acum prin venele ei pentru ca membrii acesteia sa musteasca din nou de viata abundenta sis a fie ingredientul care initiaza si sustine transformarea intregii societati pentru gloria lui Hristos.

Ce spun clientii despre Transfuzia Bisericii

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produse asemănătoare