• Ținta mea

Ținta mea

  • 22.00 lei


  

Descriere produs

Daca am incerca sa pictam o imagine a tatalui nostru, folosindu-ne doar de cuvinte, probabil ca nu am reusi. Atribute de genul: credincios, intelept, dedicat, harnic, altruist, iubitor, perseverent, familist, util si altele de acest gen, ar acoperi doar o latura a acestei imagini, iar cealalta nu se poate expune decat traind alaturi de el, asa cum noi am facut-o. Dar toate aceste lucruri, precum multe altele, au fost si sunt evidente in viata tatalui nostru, o viata demna de urmat, o traire care ne-a determinat sa o folosim ca reper pentru felul cum noi insine traim. Uitandu-ne in urma, ni se umple inima de bucurie vazand cum Dumnezeu l-a insotit si l-a binecuvantat in cei 70 de ani traiti pe acest pamant. El si astazi este un stalp puternic pentru cei din jurul lui, iar adevarul pe care-l rosteste, ori de cate ori e necesar, este relevant si are impact chiar si la aceasta varsta.

Dumnezeu nu a incetat sa-l binecuvanteze pe tati pe masura inaintarii in varsta, iar in ultimii ani el si-a descoperit o pasiune noua, devenind un izvor de versuri din care picura stropi proaspeti peste copii si peste nepoti, ori de cate ori ne intalnim impreuna ca familie.

Cu ocazia implinirii frumoasei varste de 70 de ani, am gasit de cuviinta sa punem aceste poezii intr-un manunchi de pagini. Prin aceasta dorim sa il binecuvantam atat pe tati cat si pe cei care le vor citi de acum incolo. Dar, bineinteles, cum insusi tati ar spune, Dumnezeu sa fie binecuvantat si onorat chiar si prin acest mic cadou pentru tatal nostru pamantesc: Florian Damian.

Copiii: Olivia, Florina, Andrei si Claudia

Ce spun clientii despre Ținta mea

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produse asemănătoare