Comanda a fost finalizată cu succes!

Comanda ta a fost plasată cu succes!

Comenzile plasate în zilele lucrătoare până la ora 16 vor fi expediate în aceeasi zi.

Dacă ai ales livrarea prin Posta Română comanda ta va fi livrată de către poştă în aprox. 3-5 zile lucrătoare, cu ridicare de la oficiul postal cel mai apropiat de adresa ta. În acest sens, vei primi un aviz de înstiintare de la agentul postal. Chiar daca nu intri în posesia avizului, dupa 3-5 zile lucrătoare de la plasarea comenzi pe site poţi merge la oficiul poştal sa îti ridici coletul: acesta va fi acolo. Unitatea postală va păstra coletul în vederea ridicării timp de 10 zile de la data sosirii lui. Te rugăm să fii responsabil si să îsi ridici coletul la timp. În caz contrar, noi vom fi obligati să plătim penalizări şi taxele postale de tur/retur, ceea ce NU este corect şi vom acţiona în cosecinţă.

Daca ai selectat livrarea prin Curier Rapid, coletul îsi va ajunge în 24h-48h. Înainte de predarea coletului, vei fi contactat telefonic de agentul care îţi va face livrarea.

Dacă doresti livrarea în străinătate prin firmele de transport ridicarea coletului se va face personal, din agentia selectată. În momentul intrării coletului dvs. în agentia respectivă, un agent de transport vă va contacta telefonic pentru a vă înstiinta despre acest fapt. Trebuie stiut faptul ca firmele de transport nu efectuează livrări la domiciliu.

În cazul în care ai ales la livrare Posta Internatională, coletul tău va ajunge la destinatie în aproximativ 3 până la 20 de zile lucrătoare, în functie de ţara destinatară. Coletul se livreză la adresă.

Dacă ai alte întrebări contactează-ne.

Îți mulțumim!