Sprint. Cum să rezolvi probleme importante şi să testezi idei noi în doar cinci zile

0 opinii / Scrie o opinie

  • Pret: 49,00 lei

Adaugă in Wishlist
Descriere

Antreprenorii si liderii se confrunta cu intrebari importante in fiecare zi: Care este cel mai important punct asupra caruia sa-si concentreze eforturile si cum sa inceapa? Cum va arata ideea lor in viata reala? De câte sedinte si discutii e nevoie pentru a fi siguri ca au ales solutia corecta?

Acum aveti un mod sigur de a raspunde acestor intrebari: sprintul. Designerul Jake Knapp a creat procesul de cinci zile de la Google – sprintul –, care a fost utilizat pentru orice, de la Google Search, la Google X. Pe Braden Kowitz si John Zeratsky i-a cunoscut la Google Ventures si impreuna au realizat peste o suta de sprinturi la companii din domeniul dispozitivelor mobile, al comertului electronic, al sanatatii, al finantelor etc. 

Un ghid practic care raspunde la intrebari vitale din domeniul afacerilor, Sprint este o carte pentru echipe de orice dimensiune si de orice tip, de la startupuri, la companii din Fortune 100, de la institutii de invatamânt, la organizatii non-profit. E potrivita pentru orice persoana cu o oportunitate, o problema sau o idee importanta, care are nevoie de raspuns urgent.

Mai mult
Produse asemănătoare