Set - Bărbaţi tari în vremuri de restrişte cu ghid de studiu

  • 40.00 lei


  

Descriere produs

Barbati tari in vremuri de restriste: Formarea unui caracter puternic intr-o era a compromisului (cu ghid de studiu)

Ceea ce tu crezi, stă la baza comportamentului, caracterului și destinului tău, spune autorul. Lumea de azi progresează tehnologic, dar regresează moral și spiritual.  În căutarea propriei împliniri, a plăcerii și a aprecierii de sine, foarte mulți bărbați au uitat ce înseamnă să fii bărbat, erou, conducător. Drept rezultat, ei și-au pierdut idealurile în favoarea acțiunilor josnice, imorale, ilegale sau lipsite de responsabilitate. Lumea caută bărbați tari, care să învingă filozofiile înșelătoare și să aducă din nou stabilitate, speranță și demnitate, în societatea aflată într-o nevoie disperată – bărbați care vor deveni eroi în adevăratul sens al cuvântului.

"In 'Barbati tari in vremuri de restriste', Edwin Louis Cole ne arata calea ce duce la speranta. In timp ce lumea cauta metode mai bune, Dumnezeu cauta barbati mai buni. Inca o data, Ed Cole a lansat un mesaj provocator barbatilor din anii '90. 'Barbati tari in vremuri de restriste' abunda in ilustratii si sfaturi practice, necesare barbatilor pentru o viata victorioasa." (Pat Robertson, Presedinte, Reteaua Crestina de Televiziune)

"Lucrarea de slujire a lui Edwin Cole mi-a schimbat viata si casnicia. li multumesc lui Dumnezeu pentru slujirea lui." (Reggie White, Echipa Green Bay Packers)

"Ed Cole este un razboinic al rugaciunii, care vorbeste cu un mesaj profetic tuturor barbatilor din zilele noastre." (Leonard E. LeSourd, Fost redactor la Guidepost)

Edwin Louis Cole – conferențiar apreciat la nivel internațional, om de televiziune, predicator și autor – prin activitatea sa a încurajat bărbații să-și atingă potențialul maxim în toate domeniile vieții lor. El a scris best-seller-ul ”CURAJUL – Formarea caracterului unui campion” și ”Adevărata bărbăție”.


Cuprins:

1. Provocarea
2. Decizie finala
3. Pazitorul fratelui meu 4. Disciplina neintrerupta
5. Maturizat sau varsat
6. Marele jaf
7. Cel mai mare dar
8. Spirit neinfrant, curaj si glorie
9. Analfabetism biblic
10. Puterea unui cuvant
11. Trezeste-te, tata!
12. Un deceniu de cutezanta
13. Fratia celor care nu se rusineaza
Note

Ce spun clientii despre Set - Bărbaţi tari în vremuri de restrişte cu ghid de studiu

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produse asemănătoare