• Revista Lydia - Nr. 44

Revista Lydia - Nr. 44

  • Produs #000408
  • Disponibilitate: Out Of Stock
  • 6.00 lei


  

Descriere produs

Din cuprinsul acestui numar:

Vantul transformarilor - editorialul semnat de Elisabeth Mittelstadt

Cand adie vantul transformarilor, unii cladesc ziduri de protectie, altii mori de vant”, spune un proverb. Dumneavoastra ce claditi? 
Este intrebarea pe care Elisabet Mittelstadt ne-o pune si ne provoaca sa-i raspundem dupa o cercetare atenta. Dar nu uita sa ne aminteasca de faptul ca Dumnezeu ne cheama mereu la ceva nou, de o tarie, profunzime si bogatie nespus mai mari decat tot ce am trait inainte.

Dragostea ta ma inaripeaza - Joni si Ken


Un interviu emotionant, dar motivator cu Joni si Ken Eareckson Tada din perioada in care Joni a fost diagnosticata cu cance.

Betleemul in lumina Golgotei - Dr. David Jeremiah

Adevarata semnificatie a Craciunului este mai mult decat Pruncul din iesle, este Mantuitorul de pe cruce.
Mireasma Craciunului ne împresoara – la propriu! Ganditi-va o clipa la acel prim Craciun: Mantuitorul S-a nascut printre noi, dar vestea sosirii Lui a venit la noi de sus, din înaltime. Steaua Betleemului le-a vestit magilor sosirea Sa si un cor de îngeri a umplut cerul noptii de deasupra pastorilor cu imnurile mantuirii. Vestea s-a pogorat de sus la noi.

Ce de lucruri poate sa faca mama! - Saskia Barthelmeß

Sunt mereu uimita de demnitatea ce mi-a fost data de Dumnezeu ca mama, prin faptul ca imi incredinteaza copiii mei, creatia Lui extrem de importanta, ca sa am grija de ei si sa ii iubesc. Si cat de libera ma simt cand constientizez ca nu trebuie sa fiu totul pentru ei: cea mai buna prietena, cel mai intim confident, cu atat mai putin sa dau eu sens vietii lor.
Ca mama, am voie sa ii insotesc pe drumul lor si sa le dau treptat drumul ca sa alerge nestingheriti in bratele Tatalui ceresc.

Ce spun clientii despre Revista Lydia - Nr. 44

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie

Produse asemănătoare