• Revista Lydia - nr. 42

Revista Lydia - nr. 42

  • Produs #000562
  • Disponibilitate: Out Of Stock
  • 6.00 lei


  

Descriere produs

*Am supravietuit avortului… este povestea Giannei la 14 ani. Povestea ei a aratat cat de infinit de valoroasa este viata.

Relatarea pe larg a experientei sale dramatice o gasiti in romanul October Baby, o poveste de viata adevarata, cutremuratoare, ce cu siguranta va avea un impact puternic asupra cititoarelor. Cartea a aparut de curand in limba romana la Editura Scriptum. Va invitam sa descoperiti cum a gasit ea puterea de a ierta si de a accepta ca ea insasi este o fiinta de mare pret, desi venirea ei pe lume nu a fost dorita.

Nu pierdeti nici interviul atat de emoţionant cu actrita Shari Rigby, actrita care interpreteaza in filmul October Baby rolul mamei biologice a fetei. Acest rol i-a adus ei insasi vindecare in suflet.

*Andrea Lucaciu relateaza socul pe care l-a trait cand a pasit pentru prima data, copil fiind, tinuta de mana de mama ei, intr-un spital de copii abandonati. Andrea a luat o hotărare: „Aici as vrea sa lucrez candva ca voluntar! Ce poate fi mai pretios decat sa-mi investesc timpul in viata copiilor mici?” 

*De sarbatori, in momente importante din viaţa noastra, ne place sa daruim si sa primim cadouri.Dumnezeu insa ne copleşeşte cu daruri in mod constant, mai ales atunci cand ne asteptăm cel mai putin. Adesea Dumnezeu ne implineste nu doar nevoile, ci chiar si micile mofturi! Una din experientele din viata Floricai Chereches este o dovada in plus a faptului ca Dumnezeu ne asculta rugaciunea si ca este credincios promisiunilor Sale.

*Cand suntem pusi in situatia de a face lucruri ce nu ne plac, sunt cateva lucruri de care sa tinem seama. Trevin Wax marcheaza patru dintre ele. Primul: Adu-ţi aminte că Dumnezeu are un plan, si El este inca la lucru. 

*Adriana Cosman ne provoaca sa ne descoperim adevarata frumusete. Aceasta frumusete nu o putem dobandi prin efortul nostru, dar „ce este cu neputinta la oameni, este cu putinta la Dumnezeu” care o va contura in viata noastra cand ne abandonam total in braţul Lui.

*Nu uitati sa va bucurati si de Fecitarea de Craciun a lui Dumnezeu. Max Lucado are un articol special pe acest subiect.

*Veti descoperi multe alte subiecte interesante si incurajatoare daca veti lectura cel mai recent numar al revistei Lydia.

Ce spun clientii despre Revista Lydia - nr. 42

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie

Produse asemănătoare