• Reuniunea - Saga Familei Baxter, Seria 'Răscumpărare', vol. 5

Reuniunea - Saga Familei Baxter, Seria 'Răscumpărare', vol. 5

  • 32.00 lei


  

Descriere produs

Un diagnostic fatal si un secret surprinzator le va schimba viata pentru totdeauna. Familia Baxter se reuneste pentru o ultima oara...

UN DIAGNOSTIC FATAL... In cea de-a cincea si ultima carte a seriei Rascumparare, se planuieste o reuniune de familie. Aproape toti membrii familiei Baxter au un motiv de sarbatoare -- in afara de unul dintre ei. In timp ce pregatirile sunt in toi, un diagnostic fatal cutremura intreaga familie si ameninta sa le rapeasca pacea sufleteasca.

UN SECRET SFASIETOR... Realitatea a ceea ce poate urma il aduce pe fiecare membru al familiei Baxter intr-un loc al credintei si sinceritatii. Pe parcursul procesului, John si Elizabeth se confrunta cu un secret pe care nu l-au impartasit nimanui, un secret pe care arareori il mai recunosc, chiar si fata de ei insisi. In acelasi timp, un barbat tanar este in plina ascensiune la Hollywood si isi pune intrebari cu privire la sensul vietii sale.

O SARBATOARE MINUNATA... In mijlocul suferintei amenintatoare, membrii familiei Baxter au parte de cea mai frumoasa sarbatoare dintre toate cele avute vreodata -- un moment in care sa-si aminteasca de faptul ca dragostea este cea care invinge intotdeauna, indiferent cat de lunga este framantarea, iar Dumnezeu domneste chiar si peste cea mai intunecata dintre nopti.

O poveste a harului lui Dumnezeu si a rascumpararii chiar si in cele mai grele momente

Ce spun clientii despre Reuniunea - Saga Familei Baxter, Seria 'Răscumpărare', vol. 5

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie

Produse asemănătoare