• Prizonieri, văduve şi orfani

Prizonieri, văduve şi orfani

  • 23.00 lei


  

Descriere produs

O carte practică, scrisă cu scopul de a aduce eliberare spirituală celor ce au o experienţă sau o moştenire legată de comunism. Principiile spirituale explicate şi ilustrate prin istorisiri reale te vor ajuta. Descoperă ceea ce este important în ochii lui Dumnezeu. Descoperă cum poţi înlătura blocajele spirituale din viaţa ta.

Experimentează un nou nivel de sfinţenie şi de putere spirituală, care să te împuternicească să faci lucrările lui Isus. Află cum poţi începe să-L auzi pe Dumnezeu mai bine şi mai clar decât până acum.

Iată ce spune Peter Horrobin, fondatorul Ellel Ministries International, despre Văduve, orfani şi prizonieri: „O carte de referinţă care oferă poporului lui Dumnezeu soluţii vitale spre libertate!” Văduve, orfani şi prizonieri este o carte „3 în 1”: un manual de vindecare personală şi a familiei, o carte care te eliberează de influenţele spirituale ascunse ale comunismului şi o carte conţinând anexe care răspund la multe întrebări legate de credinţa ta ale căror răspunsuri nu prea le afli în biserică.

Ce spun clientii despre Prizonieri, văduve şi orfani

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produse asemănătoare