• Principiul potențialului. Trăind viața la maxim + Ghid de studiu

Principiul potențialului. Trăind viața la maxim + Ghid de studiu

  • 23.00 lei


  

Descriere produs

AlCI VETI GASI SOLUTII CARE SE APLICA PROBLEMELOR DE Zl CU Zl, PROBLEME CARE VA IMPIEDICA SA TRAITI LA POTENTIALUL MAXIM. MESAJELE SIMPLE SI DIRECTE ALE DR. COLE TE VOR SPRIJINI:

> Sa descoperi cheia succesului

> Sa-ti consolidezi calitatile personale

> Sa te ridici deasupra criticilor nedrepte

> Sa renunti la stres pentru pacea launtrica

> Sa scapi de sentimentul de vinovatie

> Sa transformi anxietatea in motivatie

> Sa-ti recastigi viziunea si sa-ti innoiesti visele

ITI ESTI DATOR SA DESCOPERI PROFUNZIMILE PLANULUI LUI DUMNEZEU PENTRU VIATA TA.

"lata o serie de carti care subliniaza ca adevarata barbatie nu tine de sex, ci de maturitatea in credinta." (Dr. John F. Tipei, Rectorul Institutului Teologic Penticostal din Bucuresti)

"Autorul este unul dintre initiatorii lucrarii cu barbatii din Statele Unite, numita acolo Mens Movement (Miscarea barbatilor). Este una dintre cele mai binecuvantate lucrari din ultimii zece ani din America. Recomand cartile acestea si toata lucrarea aceasta cu barbatii din toata inima. Invatatura este sanatoasa si este extrem de binevenita si la noi in Romania." (Pastor Iosif Ton)

Edwin Louis Cole a fost un orator recunoscut la nivel international, personalitate de televiziune, autor de bestseller si conferentiar, cunoscut pentru punerea in practica a intelepciunii izvorate din principiile Sfintei Scripturi. Dr. Cole a fost chemat sa vorbeasca profetic barbatilor provocandu-i sa valorifice la maxim potentialul lor in toate domeniile vietii. Cartile lui sunt o binecuvantare pentru faptul ca principiile pe care le prezinta, revolutioneaza modul in care barbatii abordeaza problemele.

Ce spun clientii despre Principiul potențialului. Trăind viața la maxim + Ghid de studiu

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produse asemănătoare