• Povestea lui Tad

Povestea lui Tad

  • 12.00 lei


  

Descriere produs

"Preaiubitilor, nu va razbunati singuri; ci lasati sa se razbune mania lui Dumnezeu; caci este scris: Razbunarea este a Mea; Eu voi rasplati, zice Domnul" (Romani 12/19)

Micutul Tad a vrut sa-si faca dreptate dar a ajuns sa traiasca o viata plina de frica si regrete. Vrand sa se razbune pe mama lui vitrega, incearca sa o sperie furandu-i copilasul si facandu-se nevazut. Ceea ce s-a vrut a fi doar o simpla sperietura se transforma intr-o adevarata tragedie. Si astfel micul nostru justitiar este nevoit sa fuga de acasa. Viata lui devine un labirint plin de necunoscute care il fac pe micut sa inteleaga cat de mult trebuie sa plateasca pentru o fapta necugetata.

Calcandu-se pe inima, se hotaraste sa se arunce inapoi cu piciorul in tepusa si sa se intoarca acasa, indiferent de consecintele care il asteapta. In final Dumnezeu face ca dreptatea Lui suverana sa triumfe si ceea ce la inceput parea un iad, un domeniu cu vasali si seniori, se transforam intr-o adevarata familie, intr-un colt rupt din Paradis.

Ce spun clientii despre Povestea lui Tad

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie

Produse asemănătoare