• Pledoarie pentru Cristos, ed. a II-a

Pledoarie pentru Cristos, ed. a II-a

  • 40.00 lei


  

Descriere produs

Pledoarie pentru Cristos se constituie ca o apologie de mare actualitate a istoricității lui Isus Cristos ca persoană și a miracolului învierii Sale. Formația juridică și jurnalistică a lui Lee Strobel, fost reporter la rubrica judiciara din Chicago Tribune, este un atu ce a dus la producerea unei lucrări antrenante, plină de suspans, dar și riguros științifică și de o mare exactitate a faptului istoric. Îmbinarea informației jurnalistice de senzație ce deschide fiecare capitol, pe de o parte, cu dovezile istorice prezentate cu multă competență de savanții intervievați, pe de alta, aduce evenimentele istorice petrecute acum două mii de ani în realitatea noastră imediată. Astfel, Isus Cristos încetează să mai fie un personaj pierdut în negurile istoriei și devine ilustrul nostru contemporan, o persoană cu care trebuie să ne confruntăm fiecare dintre noi într-un mod cât se poate de personal. 

Cântărind rând pe rând argumentele și contraargumentele istoricității vieții, morții și învierii lui Isus Cristos, Strobel, fost ateu convertit la creștinism, ajunge la concluzia că un ateu are nevoie de mult mai multă credință pentru a rămâne ateu decât pentru a crede în Isus.

Prin rigoarea investigației și prin modul de prezentare a argumentelor aduse, lucrarea lui Lee Strobel instituie un nou standard în rândul scrierilor apologetice contemporane.

Lee Strobel, fost ateu, deține în masterat în științe juridice de la Facultatea de Drept din cadrul Universității Yale și a fost răsplătit cu numeroase premii pentru activitatea sa ca editor în probleme juridice la Chicago Tribune. A fost pastor la Biserica Comunitară Saddleback Valley din Orange County, California, și membru în bordul Asociației Willow Creek. A scris numeroase cărți, între care se disting The Case for Christ, premiată cu Mediala de Aur. The Case for Faith (ambele traduse în limba română sub titlurile Pledoarie pentru Cristos și Pledoarie pentru credința creștină de Editura Cartea Crețtină) și Inside the Mind of Unchurched Harry and Mary.

Ce spun clientii despre Pledoarie pentru Cristos, ed. a II-a

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produse asemănătoare