• Perpetua: O soție, o martiră, o pasiune

Perpetua: O soție, o martiră, o pasiune

  • 35.00 lei


  

Descriere produs

Tipai. Statuia lui Ba’al parea vie, infruntandu-ma. Prin multime se croi o carare si ramasei singura, inaintea lui. Ma stia. Imi aruncai capul pe spate, lasandu-mi gluga sa cada, si-mi ridicai incet bratul, aratand ferm inspre el. „Tu”, stirgai eu, „nu esti Dumnezeu!”

PERPETUA, o femeie nobila instarita, tanara din Cartagina, Il descopera pe Isus intr-o vreme cand crestinii erau aruncati la fiare in amfiteatrele oraselor, pentru amuzament. Respingandu-i pe zeii Imperiului Roman, ea imbratiseaza o relatie pasionala cu Isus si se indragosteste de un barbat care ii impartaseste credinta. Impreuna, cei doi navigheaza pe apele nesigure, insetate de sange ale culturii de-atunci, dar fiecare pas pare sa-i duca tot mai aproape de sacrificiul suprem.

Amy Rachel Peterson a studiat istoria la Wheaton College (IL). Nascuta in California, in timpul Miscarii lui Isus, Amy si-a petrecut primii ani in case comunale crestine. Este managerul departamentului de relatii cu autorii al Editurii Moody Publishers din Chicago.

Ce spun clientii despre Perpetua: O soție, o martiră, o pasiune

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie

Produse asemănătoare