• O inimă ranită. Speranța pentru adulții victime ale abuzului sexual în copilărie

O inimă ranită. Speranța pentru adulții victime ale abuzului sexual în copilărie

  • 36.00 lei


  

Descriere produs

Ce este abuzul sexual? Se pare ca multi oameni functioneaza dupa principiul ca orice li s-a intamplat lor nu este abuz, dar daca s-ar fi intamplat altcuiva sau ar fi fost ceva mai grav, atunci ar fi fost abuziv. 
Abuzul sexual este orice contact sau interactiune (vizuala, verbala sau psihologica) intre un copil/adolescent si un adult, in care copilul/adolescentul este folosit pentru stimularea sexuala a abuzatorului sau a oricarei alte persoane.
O inima ranita abordeaza foarte personal, dar si profund, aceasta fora de abuz, ale carei efecte sunt cele mai vatamatoare [entru suflet/ Ea este personala, pentru ca te poate afecta pe tine, partenerul tau de viata, pe o prietena intima sau pe o vecina ori pe o cunostinta apropiata de la biserica. Si este specifica, deoarece nu se margineste la o discutie cu caracter general, nici la solutiile pe care le-ai putea gasi in alte carti. Cartea aceasta patrunde adanc in inima ranita a cuiva apropiat tie, dezvaluind jalea nestiuta a unui suflet vatamat de abuzul sexual- dar, totodata, te ancoreaza in nadejdea ingropata adanca in el de carte Cel al carui chip luminos il purtam cu totii.

Dan B. Allender – M. Div. la Westminister Theological Seminary; doctorat in psihologia consilierii la Universitatea de Stat din Michigan. A predat Consiliere Biblica la Grace Theological Seminary (1983-1989) si in programul de masterat pentru consiliere biblica al Universitatii Crestine din Colorado, Denver. in prezent, este presedintele Mars Hill Graduate School din Seattle, Washington si profesor de consiliere. Este frecvent invitat ca vorbitor la conferinte nationale si internationale pe tema recuperarii in urma abuzului sexual, sau despre dragoste si iertare. Dintre cartile publicate amintim: O inima ranita, Calea spre vindecare, si copiii cresc parinti. impreuna cu prof. Longman Tremper a mai scris: Aliati intimi, O dragoste indrazneata si Un tel indraznet.

Ce spun clientii despre O inimă ranită. Speranța pentru adulții victime ale abuzului sexual în copilărie

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produse asemănătoare