• Nunta: Rochia de mireasă

Nunta: Rochia de mireasă

  • 40.00 lei


  

Descriere produs

O rochie. Patru femei. Un destin uimitor. O poveste a credintei, a eliberarii si a iubirii nemuritoare. Charlotte Malone detine un mic magazin nuptial in orasul Birmingham. Pregatirea mireselor pentru nunta este darul ei… pasiunea ei. Dar cand ziua propriei nunti se apropie, de ce nu isi poate gasi rochia perfecta? Si de ce nu este sigura ca ar trebui sa se marite cu Tim? 

Charlotte gaseste o rochie de epoca intr-un cufar vechi cu incuietoarea sudata, pe care l-a obtinut la o licitatie. Curiozitatea o face sa isi doreasca sa afle cine a purtat-o inaintea ei. Emily, in anul 1912, Mary in 1939 si Hillary in 1968. Prin cercetarea istoriei acelei rochii, Charlotte descopera lucruri interesante despre fiecare dintre acele femei, invatand din povestile lor despre puterea curajului si a credintei, despre frumusete si gasirea iubirii adevarate. Ce le leaga pe aceste femei si ce anume le separa? O simpla rochie? Dar rochia de mireasa nu este o simpla rochie. 

"Rochia de mireasa" (The Wedding Dress) este bestseller New York Times, Wall Street Journal si USA Today. A fost numit Romanul Inspirator al Anului de catre Romantic Times. Rachel Hauck a absolvit State University din Ohio, fiind licentiata in Jurnalism. Din 2004 isi dedica tot timpul scrisului.

Ce spun clientii despre Nunta: Rochia de mireasă

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produse asemănătoare