• Închinare și distracție

Închinare și distracție

  • 14.00 lei


  

Descriere produs

Adeseori citate de Chuck Swindoll, Charles Stanley, Billy Graham şi alţi mari predicatori, cuvintele lui A.W. Tozer continuă să fie auzite şi citite de milioane de oameni astăzi - cuvinte precum:

  • „Închinarea înseamnă a simţi în inimă şi a exprima într-un mod adecvat un sentiment smerit, dar încântător de veneraţie, uimire şi dragoste covârşitoare în prezenţa lui Dumnezeul." 
  • „Caut părtăşia cu inimile care ard pentru Domnul - cu bărbaţi şi femei de pretutindeni care II iubesc într-atâta pe Mântuitorul, încât adorarea devine muzica sufletului lor şi ei nu mai au nevoie să fie momiţi cu alte lucruri pentru a se simţi bine şi a se amuza." 
  • „Trebuie să aibă loc o nouă reformă. Trebuie să se producă o ruptură violentă de acea pseudo-religie iresponsabilă, păgână, nebună după distracţii, care trece drept credinţa în Cristos şi care este răspândită în toată lumea de către oameni nespirituali, care folosesc metode nespirituale pentru a-şi atinge scopurile."

Capitolele acestei cărţi sunt alcătuite din extrase din predicile, editorialele, articolele şi cărţile lui A.W. Tozer, unele deja publicate.

Ce spun clientii despre Închinare și distracție

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie

Produse asemănătoare