Înainte de amin

  • 29.00 lei


  

Descriere produs

Ne rugam sa ramanem treji, sa ne putem concentra, sa ramanem solvabili. Ne rugam cand tumora este declarata maligna. Cand ramanem fara bani inainte de sfarsitul lunii. Cand casnicia incepe sa se destrame. Ne rugam. Dar oare nu ne-ar placea tuturor sa ne rugam… Mai mult? Mai bine? Cu mai multa putere? Cu o mai mare inflacarare, credinta si perseverenta?

Cei mai multi dintre noi avem copii de hranit, facturi de platit, termene limita de respectat, iar calendarul ne striveste bunele noastre intentii asa cum un leu striveste un iepuras. Si avem istoria noastra pestrita cand vine vorba de rugaciune: cuvinte ezitante, asteptari neimplinite, cereri fara niciun raspuns.
Nu suntem primii care avem de luptat cu rugaciunea. Primii ucenici ai lui Isus au avut si ei nevoie de indrumare. De fapt, singurele instructiuni pe care le-au cerut vreodata au fost in legatura cu rugaciunea. Si Isus le-a dat o rugaciune. Nu o prelegere despre rugaciune. Nu o doctrina a rugaciunii. Le-a dat o rugaciune usor de rostit, de repetat si de purtat. Nu-i asa ca ti-ar prinde bine si tie o asemenea rugaciune?

Un fel de rugaciune in format de buzunar si usor de memorat:

”Tata, Tu esti bun.
Am nevoie de ajutor.  
Si ei au nevoie de ajutor.
Iti multumesc. 
In Numele lui Isus, amin.”

  • „Daca inca nu ai citit nicio carte scrisa de Max Lucado, incepe cu aceasta. Iti garantez ca vei fi inspirat.” (George Strait, membru Country Music Hall of Fame)
  • ”Inainte de amin este o combinatie reusita de simplitate si profunzime. Cartea aceasta este potrivita pentru cei ce nu reusesc sa se roage si pentru toti cei ce-si doresc sa se roage mai eficient. „Rugaciunea de buzunar“ a lui Max este scurta, dar cuprinzatoare; ea ii ajuta pe cititori sa apeleze la Domnul repede si usor – in toate imprejurarile. Inainte de amin este o carte practica, placuta si care ne inspira.” (Sarah Young, autoarea indragita si premiata a cartilor Chemarea lui Isus si Jesus Today)

 

Ce spun clientii despre Înainte de amin

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie

Produse asemănătoare