• Miracole. O perspectivă biblică, istorică și contemporană

Miracole. O perspectivă biblică, istorică și contemporană

  • 27.00 lei


  

Descriere produs

Această carte este o pledoarie pentru miracole, deoarece baza acestora autorul o subliniază în Cuvântul lui Dumnezeu. Apoi este prezentată o istorie a miracolelor din secolul al doilea până la începutul secolului XX când miracolele sunt amplificate în mișcarea penticostală. Cititorul poate afla despre marile treziri spirituale care au avut loc pe parcursul secolului XX în bisericile penticostale din diferite părți ale lumi. Apoi cititorul va găsi o scurtă incursiune în penticostalismul din România în care au avut loc mișcări de vindecare în masă în timpul cruciadelor de evanghelizare de după 1990. Ultimul capitol al cărții prezintă 10 biografii despre oameni ai lui Dumnezeu români în viața cărora s-au manifestat miracole. Sunt relatate mai mult de 100 de experiențe miraculoase contemporane. Numele acestor slujitori sunt: Andruș Petru, Codreanu Teodor, Hozan Liviu, Man Nicolae, Lucaci Moise, Mudura Florian, Stan Toader, Șumandea Iacob, Tiut Ioan și Vaida Pavel. Această carte invită fiecare cititor la o viață supranaturală.

Dr. pastor Pavel Riviș-Tipei spune despre această carte: ,,Raportându-mă la textul biblic din Evrei 13:7, "Aduceți-vă aminte de mai marii voștrii, care v-au vestit Cuvântul lui Dumnezeu; uitați-vă cu băgare de seamă la sfârșitul felului lor de viețuire și urmați-le credința." Exemplul lui Florin Pop prin această carte este demn de urmat. Recomand această carte tuturor celor care vor să cunoască puterea miraculoasă a lui Dumnezeu și astăzi în viața Bisericii.”

Florin Pop este din 2018 student doctorand in cadrul şcolii doctorale de Teologie Evanghelică, Universitatea Aurel Vlaicu, Arad. In anul 2010 a fondat organizația misionară Holy Fire Ministries, al cărei scop este evanghelizarea şi fondarea de biserici penticostale in orașele din Romania in care nu există încă biserici.

In prezent slujește ca evanghelist în Biserica penticostală Betleem din orașul Beclean. Este căsătorit cu Estera și au împreună pe Hadasa și Neemia. Formarea intelectuală a tânărului teolog Florin Pop, prin studierea aprofundată a adevărurilor biblice, l-a determinat să treacă de frontierele unei gândiri cantonată in forme religioase și să exploreze în mod deosebit relația cu Dumnezeu prin sfera miracolelor întâlnite și astăzi în viața Bisericii. Pornind de la semantica cuvântului ,,miracol" întelegem că în acest domeniu ne întâlnim cu fenomene ce depăşesc legile normale ale vieții.

Ce spun clientii despre Miracole. O perspectivă biblică, istorică și contemporană

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produse asemănătoare