• Metodologie misionară

Metodologie misionară

  • 10.00 lei


  

Descriere produs

"Domnul Isus Hristos vedea in orice suflet un om caruia trebuie sa-i fie prezentata chemarea la imparatia Lui. El castiga inima oamenilor traind intre ei, ca Unul care le dorea binele. El ii cauta in mijlocul drumurilor, prin case, prin corabii, in sinagogi, pe tarmurile lacurilor si la ospetele de nunta. Statea de vorba cu ei la ocupatiile lor zilnice si Se interesa de nevoile lor pamantesti. Iubirea puternica, pe care o arata pentru fiecare om, ajuta la castigarea inimilor." (Hristos, Lumina lumii, p. 138)

"Numai metodele Domnului Hristos ne pot da succes in lucrarea de salvare a sufletelor. Mantuitorul umbla printre oameni ca Unul care dorea binecuvantarea lor, dovedindu-le iubire, ajutandu-i in nevoi si castigandu-le astfel increderea. Dupa aceea ii invita: «Urmati-Ma!»" (Divina vindecare, p. 99)

Saptamana aceasta am primit un telefon de la un vechi prieten al meu, al carui ginere lucreaza ca evanghelist in Biserica americana. Duhul Sfant il conduce in activitatea indragita la care a fost chemat si lucreaza cu deosebit entuziasm sfant.

Durerea sufleteasca a acestui distins evanghelist este ca membrii bisericii, care il ajuta in aceasta lucrare de evanghelizare, nu se pricep cum sa lucreze cu sufletele sincere, care doresc sa cunoasca mai mult din adevarul Bibliei.

Rugandu-ma lui Dumnezeu pentru aceasta problema urgenta, El m-a indemnat sa scriu aceasta succinta carte. Biserica va iesi din starea aceasta de adormire spirituala, certuri, ura, invidie, spirit de critica si de infrangeri spirituale, numai atunci cand va fi educata pentru lucrare si va porni sa caute pe cei care pier in pacate.

Unii credinciosi ai Bisericii se lupta de ani de zile sa dobandeasca biruinta spirituala, dar nu reusesc, pentru ca egoismul inimii firesti, care este radacina oricarui pacat, nu poate fi distrus decat lucrand pentru semenii lor. In rugaciunea Domnului Isus din Ioan 17,19 se spune: "Si Eu Insumi Ma sfintesc pentru ei, ca si ei sa fie sfintiti prin adevar!" De aceea nu exista sfintire egoista.

Ce spun clientii despre Metodologie misionară

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produse asemănătoare