• Magul - Extraordinara viață a lui Paulo Coelho

Magul - Extraordinara viață a lui Paulo Coelho

  • 59.00 lei


  

Descriere produs

Paulo Coelho este un om universal, care a trezit interesul intregii lumi, cum putini au făcut-o. O sută cincisprezece milioane de oameni i-au citit cărtile, ii fac cunoscute ideile, scrierile, viziunile. Un adevarat mag al sufletului, Paulo Coelho descopera virtutile rabdarii si ale bunavointei omenesti, ale nobletii si generozitatii, ale lepadarii de sine si, mai presus de toate, ale Dragostei universale.
Paulo Coelho a experimentat si a suferit el insusi ca sa atinga virtutea absoluta a cunoasterii de sine si ca sa descopere, in ultima instanta, calea supremei purificari. 
„I-am spus lui Fernando lucruri pe care nu le-am spus nimanui... nici macar mie insumi.“ - Paulo Coelho
 
 Fernando Morais s-a nascut in Mariana-Minas Gerais, în 1946. Este jurnalist din 1961. A fost distins de trei ori cu Premiul „Esso" şi de patru ori cu Premiul „Abril" pentru Jurnalism. Este autorul itinerarului pentru miniseriile documentare „Brazilia - cinci sute de ani şi cinci zile care au zguduit Brazilia", prezentate de canalul GNT/Globosat. A scris, printre alte carti, Transamazônica (1970), A Ilha (1975) şi Montenegro (2006). Cartile sale au fost traduse în 19 tari.

Ce spun clientii despre Magul - Extraordinara viață a lui Paulo Coelho

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie

Produse asemănătoare