• Limanul mult dorit - seria Cântecul Acadiei - vol 5

Limanul mult dorit - seria Cântecul Acadiei - vol 5

  • 30.00 lei


  

Descriere produs

Seria Cantecul Acadiei, o saga plina de patos si de speranta, prezinta evolutia a doua familii pe parcursul a douazeci de ani, de la tragica despartire survenita atunci cand britanicii i-au surghiunit pe acadienii din Noua Scotie si pana in pragul intemeierii unei noi natiuni. Intariti de credinta in Dumnezeu si in cei dragi, membrii familiei Robichaud ajung in cele din urma in Louisiana, unde se bucura in sfarait de o viata linistita, pe malul fluviului Mississippi. Familia Harrow, pe de alta parte, ramane in Noua Scotie, constituind un adevarat stalp de lumina, atat pentru englezii, cat si pentru francezii din tinut.

In Limanul mult dorit, al cincilea si ultimul volum al seriei, Janette Oke şi T. Davis Bunn zugravesc in culori vii peisajul lumii haotice din timpul revolutiei americane, care ravaseste doua continente, dezbinand natiuni, oameni si uneori chiar familii. Anne se afla in Anglia, Nicole, in Lumea Noua, si niciuna dintre ele nu stie cand si daca o va mai revedea pe cealalta...

Si totusi, nimic nu este imposibil. O veste neasteptata le determina pe ambele surori sa porneasca intr-o calatorie plina de primejdii si de grele incercari spre... „limanul mult dorit”.

Ce spun clientii despre Limanul mult dorit - seria Cântecul Acadiei - vol 5

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produse asemănătoare