Joc - Spotted

  • Produs #00012527
  • Disponibilitate: În Stoc
  • 150.00 lei


  

Descriere produs

Spotted este primul board-game  destinat exclusiv calatoriilor cu masina. Este un joc pentru 1 sau 2 jucatori, gandit in special pentru copii cu varstele intre 6 - 14 ani. SPOT - un catelus dragut, patat la ochi, putin murdarel, cam neingrijit, dar placut prin atitudine, a ajuns la auditiile pentru personajul principal al jocului si … a castigat!!! :)

Scopul jocului este de a crea si intretine o atmosfera destinsa, placuta, captivanta si interesanta pe durata calatoriilor cu masina.

* * *

Inchis (chiar blocat) intre 4 usi, pentru cateva zeci de minute sau ore, intr-un spatiu restrictiv (4 metri cubi), intr-o pozitie statica ...parca nu suna a vacanta cu voie buna si distractie. Si totusi se poate!!!

Daca esti parinte de cel putin 6 ani si calatoresti impreuna cu copilul/copiii, te apreciem mult pentru rabdarea ta. Iubim copiii si suntem aici ca sa iti fim de mare folos.

Spotted a crescut #piccupic de la o idee simpla la un joc de societate in toata regula, gandit sa alunge plictiseala la drumul cu masina, iar la pachet cu distractia sa fie si educativ - fara nici un efort separat!

* * *

Piccupic este un concept care aduce in atentia parintilor un nou tip de jocuri si a lansat SPOTTED - un joc gandit special pentru calatoriile cu masina. Este o solutie GENIALA pentru parintii constienti, care cauta activitati anti-plictiseala cu folos si cu sens pentru copiii lor pentru calatoriile cu masina. O solutie care incorporeaza toate cele 5 ingrediente ale unei calatorii reusite. O unealta valoroasa care nu trebuie sa lipseasca din kitul de calatorie a parintelui intelept. Jocul Spotted este un joc exclusiv pentru calatoriile cu masina - deci nu poate fi jucat acasa, ci doar in masina, in timpul calatoriilor.Este primul board-game de felul acesta - exclusiv pentru calatoriile cu masina, in Romania sau international, creat de 2 romani. Este un joc pentru 1 sau 2 jucatori, gandit in special pentru copii cu varstele intre 6 - 14 ani. SPOT - un catelus dragut, patat la ochi, putin murdarel, cam neingrijit, dar placut prin atitudine, a ajuns la auditiile pentru personajul principal al jocului si … a castigat!!! :) Scopul jocului este de a crea si intretine o atmosfera destinsa, placuta, captivanta si interesanta pe durata calatoriilor cu masina.

CATEGORIILE PRINCIPALE din care am selectat imaginile pentru joc:

- semne de circulație

- persoane

- mașini și mijloace transport

- natură si animale

- construcții si clădiri

- diverse

Ce spun clientii despre Joc - Spotted

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produse asemănătoare