• Învingătorii nu renunță + Ghid de studiu

Învingătorii nu renunță + Ghid de studiu

  • 25.00 lei


  

Descriere produs

Dr. Edwin Louis Cole a fost un orator recunoscut la nivel international, personalitate de televiziune, autor de best-seller si conferentiar, cunoscut pentru punerea in practice a intelepciunii izvorate din principiile Sfintei Scripturi.

Dr. Cole a fost chemat sa vorbeasca profetic barbatilor, provocandu-i sa valorifice la maxim potentialul lor pentru a deveni barbati adevarati, asemenea lui Hristos.

Daca ai vrut vreodata sa renunti, citeste mai intai aceasta carte.

"Lucrarea facuta de Edwin Cole mi-a schimbat viata, mi-a schimbat casnicia." (Reggie White, Green Bay Packers)

Stress. Schimbare. Criza! Cu totii stim ce inseamna. Uneori esti tentat sa fugi de toate, nu-i asa? Dar inainte sa renunti, autorul Edwin Louis Cole vrea sa iti aminteasca faptul ca toate schimbarile si crizele sunt normale in viata. Conteaza ceea ce faci cu ele. Si Dumnezeu are modalitati prin care sa te faca sa devii un invingator in orice situatie!

In aceste capitole scurte si usor de citit, Edwin Cole prezinta solutii reale si eficiente la crizele si schimbarile contemporane. Fie ca te confrunti cu schimbarea carierei, pierderea locului de munca, o casnicie disfunctionala, greutati financiare, criza varstei mijlocii sau alte situatii stresante, vei invata cum:

> Sa privesti crizele din perspectiva unui invingator.

> Sa alegi sa te increzi in Dumnezeu ca va transforma ceea ce era menit spre raul tau in factori care sa lucreze spre binele tau.

> Sa transformi stresul coplesitor intr-o biruinta.

> Si sa devii un barbat dupa chipul si asemanarea lui Hristos - si invingatorul - care vrea Dumnezeu sa fii.

Prin sfaturi practice si biblice, cartea "Invingatorii nu renunta", te motiveaza sa faci fata crizelor, sa iesi biruitor din ele si sa te bucuri de cel mai mare succes al vietii tale.

Ce spun clientii despre Învingătorii nu renunță + Ghid de studiu

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produse asemănătoare