• Închinare la tronul Satanei

Închinare la tronul Satanei

  • 21.00 lei


  

Descriere produs

Biserica ramasitei se afla in fata unei mari tragedii, intrucat pazitorii adevarului lui Dumnezeu pentru timpul sfarsitului au inceput sa renunte la invataturile care le-au adus o noua si puternica intelegere a Bibliei si profetiei.

Pastorul Stephen Bohr dezvaluie pericolele ce stau la panda in biserica pazitoare a Sabatului, pericole ce cauta sa divida si sa cucereasca poporul lui Dumnezeu, paralizandu-i capacitatea de a impartasi cu credinciosie lumii mesajul pentru timpul sfarsitului si conducandu-l la compromis si apostazie.

Aflati care sunt metodele folosite astazi de Satana pentru a-i atrage pe cei credinciosi din biserica lui Dumnezeu a timpului sfarsitului - metode deja populare in bisericile care compromit adevarul, propagand mesajul unei evanghelii indulgente ce nu poate transforma cu adevarat vietile pentru imparatia lui Dumnezeu. Aceasta "chemare la arme" plina de forta va va acoperi cu adevarul si armura lui Dumnezeu, asa incat sa puteti rezista fara a face compromisuri, chiar impotriva unei mari presiuni si opozitii din partea anturajului, si sa fiti o raza stralucitoare de lumina pentru ca multi altii sa ramana uniti sub stindardul Evangheliei vesnice depline.

Pastorul STEPHEN BOHR s-a nascut in Wisconsin, dar a crescut in Venezuela si Columbia, unde parintii sai au lucrat ca misionari mai mult de treizeci de ani. Sotia sa, Aurora, este din Columbia. Au doi copii adulti, Stephen si Jennifer.

Programul sau incarcat l-a purtat literalmente in jurul lumii, pentru a predica. De asemenea, este autorul cartilor "Hidden SabbathTruths", "Prophecys Dr. Jekyll and Mr. Hyde, Taken or Left?", "Futurisms Incredible Journey", scrise in limba engleza, si "Esperanza Para el Planeta Tierra" in spaniola. In cei 33 de ani de activitate in slujba bisericii a lucrat ca pastor de biserica locala, profesor universitar de teologie, director al departamentului de tineret al conferintei, secretar al asociatiei pastorale si evanghelist. De doua ori pe an, preda cursul "Fundamentele teologiei Adventistilor de Ziua a Saptea" la Centrul de evanghelizare "Amazing Facts" (AFCOE). Stephen Bohr vorbeste fluent spaniola si are o varietate de teme disponibile in ambele limbi, pe DVD, CD, MP3, precum si materiale de studiu tiparite. Seria revolutionara "Cracking the Genesis Code", in 52 de parti, este rezultatul a peste 14 ani de studii aprofundate. Multe din prezentarile sale pot fi urmarite prin satelit pe canalele 3ABN, Amazing Facts TV, 3ABN Proclaim, 3ABN Latino si FlopeTV. Relatia spirituala cu Dumnezeu va va fi intarita si intemeiata pe adevarurile biblice, iar ruga noastra este ca multe suflete sa ajunga in imparatia lui Dumnezeu ca rezultat direct al lucrarii "Secrets Unsealed", condusa de pastorul Stephen Bohr.

Ce spun clientii despre Închinare la tronul Satanei

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produse asemănătoare