Ieșirea din labirint

0 opinii / Scrie o opinie

  • Pret: 45,00 lei

Adaugă la favorite
Descriere
"Iesirea din labirint" are trei parti. Prima parte se ocupa de clarificarea conceptului de "codependenta" si ofera posibilitatea autodiagnosticarii: daca simti ca esti prins in capcana incercarilor necontenite de a fi pe placul altora, sfirsind totusi in fiecare zi prin a te simti vinovat, daca simti ca tu si partenerul tau de viata va aflati intr-un razboi permanent pentru a detine controlul, fara a sti insa cine cistiga si cine pierde, daca simti ca ceva lipseste din viata ta, atunci probabil ca esti codependent. Codependentii incearca sa gaseasca fericirea in substante chimice, in bani, in munca, in mincare, in sexualitate sau in cineva care ii ajuta sa se simta mai bine. 
 
In partea a doua, medicii de la Clinica Minirth-Meier iti ofera posibilitatea sa beneficiezi de tehnicile lor interactive de consiliere, care au dat rezultate in cazul a nenumarati pacienti. Cartea se bazeaza pe principiile de vindecare prezentate in "Labirintul codependentei". "Iesirea din labirint" iti prezinta planul de reabilitare in zece etape al Clinicii Minirth-Meier si te ajuta sa il parcurgi pas cu pas, intr-un mod interactiv, prin intrebari si explicatii suplimentare, prin teste pe care esti invitat sa ti le aplici singur, prin exercitii si prin jurnalul pe are esti rugat sa-l tii. Cartea te va ajuta sa faci un pas inapoi si sa iti examinezi viata, ca apoi sa poti trata intr-un mod eficace problema codependenaei, in ritmul stabilit de tine. 
 
Ultima parte ofera posibilitatea diagnosticarii relatiilor interumane in care suntem prinsi, pentru a vedea daca sunt sanatoase ori codependente, si ofera sugestii concrete pentru imbunatatirea lor. "Iesirea din labirint" poate fi folosita independent sau impreuna cu "Labirintul codependentei". 
 
Autor: Dr.Robert Hemfelt, specialist in stiintele educatiei, este psiholog specializat in tratamentul dependentelor de substante chimice, codependentelor si obsesiilor maniacale. Inainte de a veni la Clinica Minirth-Meier a fost inspector general in domeniul asistentei terapeutice la Clinica pentru Studierea Abuzului de Substante Chimice din cadrul Institutului de Stiinte Psihologice din Texas. Este coautor a numeroase carti, inclusiv We Are Driven [Suntem constrinsi], Labirintul codependensei". Drumul spre relatii interumane sanatoase si Love Hunger [Setea de iubire]. Dr. Frank Minirth este membru al Comisiei Americane de Psihiatrie si Neurologie si a absolvit Facultatea de Medicina a Universitatii din Arkansas. Dr. Paul Meier a urmat studiile de masterat in Fiziologie Cardiovasculara la Universitatea de Stat din Michigan si a absolvit Facultatea de Medicina a Universitatii din Arkansas. Perioada de stagiatura in psihiatrie a facut-o la Universitatea Duke. Dr. Deborah Newman este psihoterapeut la Cinica Minirth-Meier. A absolvit Colegiul Oxford, Seminarul Teologic Grace si Colegiul Bryan. Dr. Brian Newman este sef de sectie la Clinica Minirth-Meier din Richardson, Texas. A absolvit Colegiul Oxford, Seminarul Teologic Grace si Universitatea din Alabama. 
Mai mult
Produse asemănătoare