Harfa bisericilor creștine evanghelice cu note muzicale (Suferințele, Moartea și Învierea Mântuitorului)

  • Produs #0001496
  • Autor: Miclea Cornel - vezi toate publicatiile
  • Disponibilitate: În Stoc
  • Dimensiune: 29, 5 x 21 cm
  • Numar pagini: 263
  • 65.00 lei


  

Descriere produs

Cartea este redactata in format A4 cu intentia de a fi plasata la orga, pian si nu numai, pentru a putea fi folosita in Bisericile Crestine Evanghelice in special de persoana responsabila de conducerea cantarilor comune dar si de toti cei care iubesc pe Domnul si doresc sa-l inalte prin cantari.

Imnurile din prezenta culegere vorbesc despre Cel mai frumos dintre oameni si cel mai glorios eveniment care a avut veodata loc pe acest pamant - moartea Singurului Neprihanit care a umblat printre muritori dar si despre invierea Lui unica, pentru mantuirea eterna a tuturor celor ce Îl asculta. Numele Lui este Isus Hristos. El este Cel mai mare Om din istorie. N-a avut servitori, si totusi I se spune Stapan. N-a avut diploma, si totusi I se spunea Invatator. N-a avut medicamente , si totusi I se spunea Vindecator. N-a avut armata, si totusi se temeau de El. N-a castigat nici un razboi, si totusi a cucerit lumea. N-a comis nici o crima, si totusi L-au rastignit. A fost inmormantat, si totusi traieste si azi. Ma simt onorat sa slujesc un asa Conducator care ne iubeste. ”Daca nu Îl recunosti in fata oamenilor, nici El nu te va recunoaste in fata Tatalui”

Cu ajutorul Domnului si pentru Slava Lui, impreuna cu toti colaboratorii acestui proiect, recomandam imnurile acestei carti pentru toate bisericile, indiferent de ce rit ar fi ele. Aici gasiti cateva faramituri din comorile Cerului unde se canta vesnic, iar cei mantuiti de pe pamant fac toata viata repetitii ca sa-L laude pe Domnul si cand vom fi in afara timpului si a spatiului. Pastorul si poetul Ticu Leontescu scria: ”Cuvantul, Cantarea, Iubirea - Painea, miresme si flacari - doar ele imi dau eternitatea mea.” Coordonatorii acestui proiect sunt oameni a lui Dumnezeu care si-au asezat toata viata pe altarul ascultarii de El, compozitori, dirijori si maestrii diferitelor instrumente muzicale. Apreciem infratirea si munca lor neobosita, desi îi despart oceane si multe alte diferente, acesti minunati oameni s-au unit in smerenie pentru Gloria Celui Vesnic. Numai Dumnezeu poate rasplati munca fiecaruia si sigur o va face. Va dorim har dupa har! (pastor Cornel Miclea)

Ce spun clientii despre Harfa bisericilor creștine evanghelice cu note muzicale (Suferințele, Moartea și Învierea Mântuitorului)

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produse asemănătoare