• Geneza

Geneza

  • 20.00 lei


  

Descriere produs

Relevanța dezbaterii dintre creaționiști și evoluționiști pentru societatea zilelor noastre.

„Nu poți fi om de știință și să accepți cartea Geneza ca pe o relatare istorică literală!” Andy McIntosh însă, asemenea multor altor oameni sfinți ai lui Dumnezeu pe care am ajuns să-i cunosc, este om de știință, și încă unul care crede că relatarea Genezei este istorie adevărată și reprezintă fundamentul întregii Scripturi. Nu există absolut niciun fel de conflict între Geneza și știința pe care el o predă la Universitatea din Leeds.

Andy însă a reușit să înțeleagă un adevăr important pe care biserica din Marea Britanie în general l-a uitat: acela că toată doctrina creștină, direct sau indirect, are la bază evenimentele istorice descrise în primele unsprezece capitole ale Bibliei.

Cred că lucrarea lui Andy va juca un rol activ în mișcarea globală tot mai amplă de trezire la viață a bisericii care a făcut compromisuri nefericite cu privire la învățătura clară a Scripturii, în mod special cu privire la cartea de temelie a Genezei.

(Din cuvântul înainte a lui Ken Ham, co-fondator a organizației Answers in Genesis)

În volumul de faţă, Dr. McIntosh priveşte cu mare atenţie la implicaţiile modelului creaţionist în relaţie nu numai cu primele capitole ale cărţii Geneza, ci şi cu subiectele mai generale ale teologiei creştine. Există oameni care nu vor ajunge niciodată să înţeleagă cât de cât implicaţiile modelului creaţionist în viaţa omenirii şi daunele aduse adevărurilor creştine prin adoptarea nesăbuită a gândirii evoluţioniste. Cartea de faţă se va dovedi a fi o adevărată sursă de inspirație.

(V. Wright MD, FRCP, profesor emerit de reumatologie, Universitatea din Leeds, UK)

Ce spun clientii despre Geneza

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produse asemănătoare