• Evadarea din spatele cortinei de catifea - partea a treia

Evadarea din spatele cortinei de catifea - partea a treia

  • 29.00 lei


  

Descriere produs

Evadarea din spatele cortinei: Două surori şi prietenii lor evadează din spatele cortinei de catifea. Calea de scăpare a fiecăruia este diferită... dar destinaţia este aceeaşi. Aceasta carte incheie povestea Esterei, a lui Gabi si a prietenilor lor.

Gabi, crezand ca va scapa de Cortina de Catifea daca sa intoarce in Romania, tara ei de bastina, descopera ca trecutul ei o urmeaza. Iar acolo, trecutul aceasta o confrunta cu o dilema pe care nici cei mai maturi prieteni ai ei n-o pot elucida. In acelasi timp, Estera, care o priveste pe sora ei facand ceea ce crede ca fusese greseala majora a vietii ei, are la randu-i propriile confruntari cu Cortina de Catifea. Nevoita sa traiasca intr-un scaun cu rotile, ea opineaza ca o viata petrecuta in izolare este singura ei sansa. Totusi, faptul ca se retrage in sine nu o ajuta sa se elibereze.

In final, ambele surori descopera propria lor cale de scapare, care duce la aceeasi destinatie – siguranta, pacea si bucuria care pot fi gasite numai in implinirea voii lui Dumnezeu.  

Ce spun clientii despre Evadarea din spatele cortinei de catifea - partea a treia

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produse asemănătoare