• Ești cu adevărat Tu, Doamne? Sau despre cum călăuzește Dumnezeu oameni și comunităti.

Ești cu adevărat Tu, Doamne? Sau despre cum călăuzește Dumnezeu oameni și comunităti.

  • 26.00 lei


  

Descriere produs

Istoria organizatiei «Tineri pentru misiune»

Visul lui Loren Cunningham a inceput cu o viziune - valuri de tineri ce strabat continentele, ducand oamenilor vestea buna a Domnului Isus. Din viziunea lui s-a nascut o miscare de crestini de diferite confesiuni, din toata lumea, determinati sa spuna Evanghelia generatiei lor. Astazi, dupa mai bine de cincizeci de ani, sub umbrela organizatiei functioneaza mii de proiecte umanitare, de dezvoltare comunitara, de evanghelizare si plantare de biserici, in peste 1.000 de centre de misiune si locatii operationale din peste 180 de tari, la care se adauga Universitatea Natiunilor, o retea globala cu 600 de locatii si campusuri in 142 de tari, peste 800 de cursuri si seminarii, dintre care unele predate in peste 100 de limbi. Numarul membrilor TPM in intreaga lume depaseste 18.000, plus aproximativ 25.000 de studenti provenind din peste 200 de natiuni.

Cum a devenit un vis realitate? Dumnezeu i-a condus pe Loren si pe sotia lui, Darlene pe un drum plin de provocari si de experiente de calauzire divina. Istoria organizatiei Tineri Pentru Misiune ne inspira, scoate in evidenta si dovedeste frumusetea si impactul pe care le are ascultarea de glasul lui Dumnezeu.

"Esti cu adevarat Tu, Doamne?" este un model practic de cautare a calauzirii si un exemplu a ceea ce poate face Dumnezeu cand ascultam, o marturie extraordinara a modului in care ascultarea de El transforma vietile noastre si lumea in care traim.

"Este o mare bucurie pentru noi toti sa vedem cum a binecuvantat Dumnezeu aceasta organizatie si eforturile ei de a duce Evanghelia Domnului nostru Isus Hristos in lumea intreaga. Sa nu obositi in aceasta lucrare buna! Aveti toata sustinerea mea si rugaciunile mele!"

-- Billy Graham

Ce spun clientii despre Ești cu adevărat Tu, Doamne? Sau despre cum călăuzește Dumnezeu oameni și comunităti.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie

Produse asemănătoare