• Dumnezeu te va ierta (Set 10 broșuri)

Dumnezeu te va ierta (Set 10 broșuri)

  • 7.00 lei


  

Descriere produs

Numai Dumnezeu, prin Isus Hristos, are puterea de a ierta păcatul. (Matei 9:1-8) Nu contează dacă este un păcat mare sau mic, dacă a fost comis cu mult timp în urmă sau recent, dacă a fost premeditat sau spontan, Dumnezeu vă va ierta acel păcat, dacă veți veni la poala crucii lui Isus Hristos.

Acesta este un set de 10 brosuri de evanghelizare, full color, de 4 pagini, dedicat impartasirii Evangheliei cu cei necredinciosi sau cu cei aflati in diferite etape, dificile, din viata.

Public tinta: cei necredinciosi

Mod de folosire: impartite de catre biserici in cadrul campaniilor de evanghelizare; o modalitate de evanghelizare la indemana credinciosilor atunci cand vor sa transmita un mesaj cuiva drag sau unui cunoscut. Brosurile au un spatiu liber unde se poate trece adresa bisericii sau a organizatiei. Pentru campaniile de evanghelizare putem produce brosurile acestea personalizate cu logoul si adresa bisericii.

Avantaje: usor de folosit; mesajul este prezentat succint si foarte clar; designul este modern si limbajul este contemporan.

Ce spun clientii despre Dumnezeu te va ierta (Set 10 broșuri)

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produse asemănătoare