• Dumnezeu este cu noi

Dumnezeu este cu noi

  • 18.00 lei


  

Descriere produs

Ca simbol al desavarsirii divine in religia iudaica cifra sapte se vrea, si in acest caz, un mod indrazneþ de a-L zugravi pe „Dumnezeu cu noi": in Betleem, in Nazareth, in Ghetsimani sau pe Golgota, sau revenind a doua oara, pe norii cerului, pentru Biserica.

Cartea de fata nu ar fi putut sa apara fara aportul substantial al fratelui Constantin Moisa care, in calitate de editor, mi-a facut o serie de propuneri si sugestii de bun augur pentru forma ei finala, contribuind, astfel, atat la o largire a orizontului meu poetic, cat si la o mai buna definire a stilului. Adresandu-i multumiri pe aceasta cale nutresc speranta ca bunul si fericitul nostru Mantuitor il va rasplati, intr-o zi, in glorie, cu acele cununi si pietre scumpe care nu isi pot gasi echivalentul in tot aurul si argintul lumii acesteia.

Aceasta noua editie este rezultatul fericit al iniþiativei fratelui Vasile Gabrian, directorul editurii Casa Cartii din Oradea, prin care incercam sa oferim iubitorilor de poezie crestina o noua ocazie de a constientiza ca cineva se gandeste la nevoile lor sufletesti si spirituale.

Ce spun clientii despre Dumnezeu este cu noi

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie

Produse asemănătoare