Despre noi

Despre noi

Librăria Isaharus a luat naștere în anul 2014 și este deci o librărie, cu tot ce înseamnă aceasta. Aici găsești orice, de la cele mai recente traduceri la ediţii rare de carte, de la jocurile îndrăgite ale copilăriei la cele mai interesante jucării, CD/DVD , cărți de anticariat. În plus, facem tot posibilul ca ele să ajungă la tine cât mai repede, ca tu să poți răsfoi, privi, asculta din confortul casei tale. Pe lângă toate acestea, www.isaharus.ro este o platformă de informare. Aici îți recomandăm cele mai noi titluri, cele mai cititite, cele mai ascultate, cele mai jucate, cele mai discutate publicații, oferindu-ți posibilitatea să îți spui opinia și să recomanzi și altora. 

Te invităm la dialog! Spune-ne ce crezi şi vei descoperi că feedback-ul tău chiar contează! Poţi nota, recomanda sau adăuga pe lista de preferințe orice produs. 


Librăria Isaharus aparţine celor care şi-au imaginat o librărie aproape de sufletul lor, nu ar însemna nimic fără tine, cititorule, care apreciezi publicaţiile noastre, le cumperi, le citeşti, le prezinţi şi altora sau le oferi cadou. Alături de noi în acest exerciţiu continuu de imaginaţie sunt toţi cei care au încredere în puterea cărţilor de a schimba și modela caractere, în puterea muzicii de a schimba mentalităţi. O vorbă înţeleaptă spune: ”Eşti ceea ce mănânci ” iar spiritual vei deveni neîntârziat ceea ce înmagazinezi în inimă, de aceea un împărat înţelept spunea: “Strâng Cuvântul Tău în inima mea ca să nu păcatuiesc...”